Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Naaa!
Megvan a poló ára! 2.200,-Ft + ÁFA.
Bal mellén gsR, alatta név, hátán nyakközép alatt név himzésekkel, bal újján FNDI által tervezett Tommot emblémával.
Összesen 4 db. himzéssel, saját névvel.
A galléros és hosszú újjú drágább lesz, természetesen.

Riszpekt ecsém!
Kunmadár? Az milyen madár?
Oda díszeggyenruha köll?
eggyen? Kettőn?
Nekem má van!
Hívlak, hogy mikor érek haza, de holnap apám egész nap otthon marad, így az is jó!
Hoz pízt! Sokat! Sokat! Kuva dága lesz!
Perszeeee, most máááá ez a duma meg a hozzállás ...ha máár az ember szóvá teszi....még a végén nekem ciki szólni ...wazzee!
Hát tudsz te rendesen aludniii, miiii? Mikor a másik holmija ellenszolgáltatás nélkül nálad van? Ki tudja, tán még hasznot is faragtál már belőle ....oszt lapítasz, sunyi , genya módon....hátha feledésbe merül?
Vagy te úgy gondolod, hogy azzal a gagyi, rossz ízű kv-val, mivel "kiszúrtad" a szemem, lerendezted? Hát nagyon tévedsz!
Nagyon szívesen kikeresem a környékeden lévő összes bank címét, elérhetőségét, gps koordinátáit oszt akkor már nincs kecmec! Sőt, taxit is küldök érted, ami elvisz oda-vissza....éééérteeed? Teee...milyen a lelkiismereted......tudod te mi az egyántalán?
Kunmadárra már abban akarunk menni
hát persze hogy jó, este megyek érte, ha neked is jó
Törökbálintig jó? Addig elviszem ezeket a rongyokat!
Már,ha elfogyott otthon a tartalék!

Desürgős, desürgős egyszerre!
az tegye fel a kezét, aki elhozza nekem a kész poloimat, vagy legalább közelebb hozza
¤66150¤ Hozzászólás!

Jó reggelt!
Oldklubácsi!
Kinéztem a pólót, ahonnan vennéd!
http://www.gildan.hu/index.php... ez fekete M-es

A másik:
http://www.gildan.hu/index.php... ez sötét szürke szinté M-es

Köszi

válasz erre
De ez a fórum akkor is a szeretetre épül! (na csak semmi buzulás he!) És jó itt lenni,még akkor is ha néhe beszól egyik másik emberszabású a másiknak,de ha valami baj van akkor összeáll a brigád,mint a rántás..... GSR Rulez!
És a másik meg,hogy kultúráltan beszélgetünk,esetenként vitatkozunk,nem vulgarizáljuk a szánkból kijövő szavakat.........
vágod geccii?
Szurkolok, hogy legyen mivel! Ja,meg kivel!
És amúgy egyetértek,ha kenyérre kell akkor xólni kő és "küld.fény.post. íziben..... Nem kell kaspóskodni vazzeg,de jóó már egy kicsit pörölni......
fndi - kisbetűvel
fndicsaja: sziszko69 - csak kisbetű? + szám

LacziIstván : PITYU - nagybetű
LacziIstván csaja: RAMY - nagybetüvel

baripeti - kisbetűvel és egybe
kuksimano - KuksiManó

Tybee : Tybee
Ádám fiamnak : ÁDÁM

K_Gyula név nélkül

Dixi: Dixi

Tomas: Tomas

syrus6: syrus - csupa kisbetű?

Abdul: Abdul? ricardo? felirat kisbetűvel?
Csilla,
Így legyenek a nevek hímezve?
Jóváhagyást kérek!
A Gina nekem szólt be vazze! Vagy úgy érzed Téged is macerált evvel "érintőlegesen?
mi van a moccal?
Mennék,csak nincs mivel
Hello Tomi!
Ezek szerint ma kész lesznek a pólók?
Napfényes Utat Mindenkinek!
Csak érdeklődöm: Kunmadárra nem repül más? Én hajnaltol,- józanon,- ott leszek! Aki jön, keressen meg egy kis pofázásra!
Oldklu
Ja, november óta messze van.....és így van, nem az összegről van szó.
Xassz! Itt vok egész nap! Gyere!
Tudtam ,hogy nem hagyod ki ezt a magas labdát!
Üdv!
Nem az összeg a lényeg, hanem a korrektség....az emberség az szitu!
Ennyi vagy, kééész....biztos messze van bank...stb.
Abdul nagy kezdőbetűvel, köszi!