Naaa!
Megvan a poló ára! 2.200,-Ft + ÁFA.
Bal mellén gsR, alatta név, hátán nyakközép alatt név himzésekkel, bal újján FNDI által tervezett Tommot emblémával.
Összesen 4 db. himzéssel, saját névvel.
A galléros és hosszú újjú drágább lesz, természetesen.
Kunmadár? Az milyen madár?
Oda díszeggyenruha köll?
eggyen? Kettőn?
Nekem má van!
Hívlak, hogy mikor érek haza, de holnap apám egész nap otthon marad, így az is jó!
Hoz pízt! Sokat! Sokat! Kuva dága lesz!
Perszeeee, most máááá ez a duma meg a hozzállás ...ha máár az ember szóvá teszi....még a végén nekem ciki szólni ...wazzee!
Hát tudsz te rendesen aludniii, miiii? Mikor a másik holmija ellenszolgáltatás nélkül nálad van? Ki tudja, tán még hasznot is faragtál már belőle ....oszt lapítasz, sunyi , genya módon....hátha feledésbe merül?
Vagy te úgy gondolod, hogy azzal a gagyi, rossz ízű kv-val, mivel "kiszúrtad" a szemem, lerendezted? Hát nagyon tévedsz!
Nagyon szívesen kikeresem a környékeden lévő összes bank címét, elérhetőségét, gps koordinátáit oszt akkor már nincs kecmec! Sőt, taxit is küldök érted, ami elvisz oda-vissza....éééérteeed? Teee...milyen a lelkiismereted......tudod te mi az egyántalán?
De ez a fórum akkor is a szeretetre épül! (na csak semmi buzulás he!) És jó itt lenni,még akkor is ha néhe beszól egyik másik emberszabású a másiknak,de ha valami baj van akkor összeáll a brigád,mint a rántás..... GSR Rulez!
Napfényes Utat Mindenkinek!
Csak érdeklődöm: Kunmadárra nem repül más? Én hajnaltol,- józanon,- ott leszek! Aki jön, keressen meg egy kis pofázásra!
Oldklu
Megvan a poló ára! 2.200,-Ft + ÁFA.
Bal mellén gsR, alatta név, hátán nyakközép alatt név himzésekkel, bal újján FNDI által tervezett Tommot emblémával.
Összesen 4 db. himzéssel, saját névvel.
A galléros és hosszú újjú drágább lesz, természetesen.