ha bemásolom megint akkor lehet h azért háborog valaki, hogy minek árasztom el a fórumot, ha akartak volna válaszolnak stb...
nem gondolom hogy sértően vagy "nem illően" kérdeztem volna, de ha személy szerint ,megbántottalak akkor Kedves Gino Tőled külön elnézést kérek...
egyébként köszönöm azoknak akik a kérdéssel kapcsolatban válaszoltak!
Kedves Reet.
Én már abbahagytam a beszélgetést kykeeval, ha nem tűnt volna fel. És azért vagyok itt, mert a GSR-t eladtam ugyan, de a társaságban sok barátra találtam, és két éve járunk túrázni. Veled ellentétben. Uff.
Típushibái nincsenek.
Mire kell odafigyelni?
- arra, hogy nehogy átverjenek a hirdetők....miszerint nem felel meg a valóságnak a a hirdetési szöveg
- Általánosságban úgy kell átnézni egy motort, mint bármelyiket. A szokásos ellenőrzési helyek, pontok, műveletek.
Nem szigor...csak illik...
Amúgy nem is tudom, hogy mit kérdezett. Gondolom nem nehéz újra idemásolni, mert ugye nem mindenki olvassa folyamatosan a topikot és emlékszik adatlap nélküli "idegenek" kérdéseire..
"Sziasztok!Erősen gondolkozom egy használt gsr vásárlásán. Mit ajánlatok, mire kell figyelni, vannak-e előforduló típushibák stb...Elkezdtem olvasgatni a fórumot, de a 2500 oldalt kicsit nehéz behozni, ezért bocsi, ha volt már ilyenről szó!"
nem gondolom hogy sértően vagy "nem illően" kérdeztem volna, de ha személy szerint ,megbántottalak akkor Kedves Gino Tőled külön elnézést kérek...
egyébként köszönöm azoknak akik a kérdéssel kapcsolatban válaszoltak!