Kösz srácok a bíztatást... szerintem Sipi csak azért felkéredzkedik, hogy kilökhessen a gépből.
És ahogy látom Para lesz a másik segéd, aki mosolyogva tartja majd az ernyőmet. Majd szóban megbeszéljük...
Figyi,,,,ezen a héten kezdem fixálni az ugrásotokat.
1, Dagika
2, Janika
3, Tomas ki nem Gizi
4, mintha lett volna még egy aki nem tudja mire vállalkozik
Van még valaki?
Huh, ha jól értem, akkor negyedéves elszámolást kaptatok az árfolyamkülönbözetről és most át lehet térni havi elszámolásra. Ezt én első körben könnyítésnek gondolom, hogy nem egy összegben kell kifizetni, hanem harmadolod... (és ebben a megközelítésben még kedvezmény is lehet az ingyenesség, ha csak a biztosításokra gondolunk, ott felárat számolnak, ha minél sűrűbben fizeted).
De jó lenne tudni, hogy mi alapján számították eddig? Havi fix dátum árfolyama vagy átlagárfolyam? A bankokat ismerve fix dátum, ezért is megy fel az árfolyam mindig 15-e környékén biztosan (lehet tőzsdézni erre alapozva :). Szóval így nehéz, de a bank mindig jól jár ezt ne felejtsétek el, mi max. kevésbé rosszabbul járhatunk. Az árfolyamkülönbözetet így is úgy is ki kell fizetned és gondolom sokkal alacsonyabb a hitel kötéskori árfolyamod, mint most. Én nem tartom ezt veszélyesnek, ha elfogadod, de nem láttam a kisbetűs részeket és a szerződésedet... Majd Tutis is elmondja a véleményét.
És Maci hallom mutogatod a motorod az ablakosoknak? Most voltak nálam.
Azt nem tudom, én a második tulajtól vettem, az első csináltatta meg ilyenre. Én úgy tudom semmi gond nem volt vele, csak szerintem így jobban tetszett neki.
És ahogy látom Para lesz a másik segéd, aki mosolyogva tartja majd az ernyőmet. Majd szóban megbeszéljük...
Ne rinyálj! Élőben még bizarabb
1. Sipi
2.Hojti
3. baripeti
4 fndi
5 nopara
Ezek mán jönnek
Én már nézegettem pár felvételt a youtube-on... kezdek félni, főleg, hogy én már a harmadikon nem merek kiállni az erkélyre.
Figyi,,,,ezen a héten kezdem fixálni az ugrásotokat.
1, Dagika
2, Janika
3, Tomas ki nem Gizi
4, mintha lett volna még egy aki nem tudja mire vállalkozik
Van még valaki?
Hozzám elvileg jövő héten jönnek, 9 db... üvegházban fogok lakni a végén.
Jól dolgoznak a srácok, ma 5 ablakot kicseréltek pikk-pakk.
Sok-sok balesetmentes km-t.
De jó lenne tudni, hogy mi alapján számították eddig? Havi fix dátum árfolyama vagy átlagárfolyam? A bankokat ismerve fix dátum, ezért is megy fel az árfolyam mindig 15-e környékén biztosan (lehet tőzsdézni erre alapozva :). Szóval így nehéz, de a bank mindig jól jár ezt ne felejtsétek el, mi max. kevésbé rosszabbul járhatunk. Az árfolyamkülönbözetet így is úgy is ki kell fizetned és gondolom sokkal alacsonyabb a hitel kötéskori árfolyamod, mint most. Én nem tartom ezt veszélyesnek, ha elfogadod, de nem láttam a kisbetűs részeket és a szerződésedet... Majd Tutis is elmondja a véleményét.
És Maci hallom mutogatod a motorod az ablakosoknak? Most voltak nálam.