Kispohi az útvonal sem most dőlt el hajnalban mert Abdul már előtte felirta csak az Eger Rallye miatt módosult az útvonal.
ű
Kajoltunk nálatok egy jót a sárgatemplom előtt a nem tudom Étteremben a Frédi fagyis mellett.
puszilom a felszolgáló csajszit, aranyos volt
Kykee papi,már 1 hónapja le volt tutizva a mai időpont,és ha jól emlékszem neked mind a 2 nap jó lett volna! A héten + azt írtad,h nem jó a hétvége mert Kittizel. Szóval nem kő a "klikkesedés"
Igen fehér bukóba voltam, asszony mögöttem!
Remélem még azért az újbóli Citadella előtt lesz valami közös gurulás és akkor ott is összefutunk! De legközelebb a Citadellán akkor biztos!
sziasztok, egy olyan kérdésem lenn, hogy kb, mennyiért tudnék minden mozdítható alkatrészt megvenni, mindent kivéve a blokkot és a vázat, tehát minden kellene idomok bowdenek, ülés lámpa , felni, műanyag kiegészítő. szóval kb mennyi lenne egy k5-ös mocihoz? köszi
ű
Kajoltunk nálatok egy jót a sárgatemplom előtt a nem tudom Étteremben a Frédi fagyis mellett.
puszilom a felszolgáló csajszit, aranyos volt
Istenkirály volt a mai nap!
Kykee papi,már 1 hónapja le volt tutizva a mai időpont,és ha jól emlékszem neked mind a 2 nap jó lett volna! A héten + azt írtad,h nem jó a hétvége mert Kittizel. Szóval nem kő a "klikkesedés"
Ha valakit érdekel k7-es első kerék gumival tárcsával+féknyereg,és jobb-bal oldali lábtartó konzol karokkal akkor 50.000ft ért viheti.
Sziasztok.
Fndi koma,készen van szerinted? Ha tudsz valamit,,dobj egy sms t! Köxii
Igen fehér bukóba voltam, asszony mögöttem!
Remélem még azért az újbóli Citadella előtt lesz valami közös gurulás és akkor ott is összefutunk! De legközelebb a Citadellán akkor biztos!
http://www.youtube.com/watch?v...