Hali. Hát kétszer 15 liter baromi kevés lesz szerintem két hétre két személynek... én összesen kb. 80 liternyi csomagot vittem és nem tudtam ellopni a kompon a tuti szárd plédet a kabinból, mert nem fért már be...
Attól függ milyen oldaltáskát nézel? Amilyen nekem van textil, azzal még lehet hátul ülni, viszont a henger táska már nem fér el, azt az utas ülésre kellene rögzíteni.
Szerintem őszig vegyél vagy készíttess táska tartót (kb. 20eFt-ért csinálnak, a cimborámnak vaterán találtam egy srácot, ő ennyiért készítette el az XT-re a tartót).
Span86 motorostársunk balesetet szenvedett Szolnok - Szajol között a Shell kútnál.Ő a helyzethez képest szerencsésen megúszta!A GSR totálkár.A ruha mentette meg mivel elég sokat csúszott.Most jöttem a helyszínről, lassan ő is haza ér és tesz fel képeket .
Abdul, szerinted 2 személy esetén is használható az oldaltáska? Most nézegetem őket, csak aggaszt az elhelyezés... Amit néztem az 2x15 literes, a szokásos ülés alatti rögzítéssel.
Esetleg másnak van tapasztalata?
akkor neked végig 200az kellett menned,mindenhol ha 9től 11:41ig a hozzászólásod idejekor már gép elött ülsz....ne hazudozz,mert lejáratod magad.....kicsit számolhatnál,mielött hülyeségeket írsz csak jótanács te replika rendőr
Attól függ milyen oldaltáskát nézel? Amilyen nekem van textil, azzal még lehet hátul ülni, viszont a henger táska már nem fér el, azt az utas ülésre kellene rögzíteni.
Szerintem őszig vegyél vagy készíttess táska tartót (kb. 20eFt-ért csinálnak, a cimborámnak vaterán találtam egy srácot, ő ennyiért készítette el az XT-re a tartót).
A szombati citadella mikor indul? 16:00 vagy 17:00?
Span86 motorostársunk balesetet szenvedett Szolnok - Szajol között a Shell kútnál.Ő a helyzethez képest szerencsésen megúszta!A GSR totálkár.A ruha mentette meg mivel elég sokat csúszott.Most jöttem a helyszínről, lassan ő is haza ér és tesz fel képeket .
Abdul, szerinted 2 személy esetén is használható az oldaltáska? Most nézegetem őket, csak aggaszt az elhelyezés... Amit néztem az 2x15 literes, a szokásos ülés alatti rögzítéssel.
Esetleg másnak van tapasztalata?
Johny
Ez egy hozzászólás sorszáma.
Ahogy ott látod, az a helyzet a motorommal.
És jól mert egész hétem motorral járok, megvolt tegnap a 18.000 service. És ma is motorolok És te? Hogy vagy? Mocid?
Jól tetted.
Hogy van?