te nagyon kezdő
álltalában rajtam van a füles és nem nagyon hallom mi folyik az utcán, mondjuk nem is érdekel tulzottan. a zsóti mociját egyből meghallom, az közelebb van a géphez
Hát, garit nem adok, de nekünk nem szóltak. Nekem a nyitottyoshik, GSX-r-en egy Raptor, a másikon Martin, GS500-on egyedi nyitott, és egyikért sem szóltak, csak megnézték, hogy szép. Ne huzigáld amikor rendőrt látsz és kész. Igaz, fndi?
HELP!
Nincs valakinek egy felesleges kormány kiemelője (magasítója) Kipróbálnám, hogy milyen lenne ha kicsit megemelem a kormányt! No meg, hogy mekkora kéne 15-20-30mm!?
Filoztok ezen hogy kié mennyit megy.Ilyenkor teszem fel a kérdést,hogy Nem tök mind1?: )Egyikönkse a végsebesség miatt vette,arra ottvan a hayabusa : )
az olyan, mint az egér a számítógéphez: csak az amatőrök használják
álltalában rajtam van a füles és nem nagyon hallom mi folyik az utcán, mondjuk nem is érdekel tulzottan. a zsóti mociját egyből meghallom, az közelebb van a géphez
de ezzel sokkal sz@rabbul ment, ezért a már korábban is emlegetett fantasztikus kezemmel követtem el a dizájnolást
Nincs valakinek egy felesleges kormány kiemelője (magasítója) Kipróbálnám, hogy milyen lenne ha kicsit megemelem a kormányt! No meg, hogy mekkora kéne 15-20-30mm!?
mér, nagyflexel szedted ki az elsőt?