vagy leszarod
De amúgy igen, be kellene állíttatni a motort. Nagyon durrog? Egy kis hangtól még nem lesz baja, e ha egyfolytában csinálja igen. Értem ezalatt a nagy fordulatról hirtelen visszazárást, ott durroghat kicsit, az nem gáz.
Srácok! Mi lesz akkor hétvégén?
BariPeti, nekem a szombat csúszik kicsit, délelőtt megyek ki a Construmára, de igyekszem rövidre fogni, így még Cita előtt mehetünk valahova.
Vasárnap viszont mehetünk egy tempós, kanyargós, bevárós (Sipikének ) túrát is... én még nem unom a Dunakanyar mindkét oldalán lévő kanyarokat. És egy normálisabb part melletti kiülős ebéd is beleférne Nagymarosnál az étteremben, itt: étterem Nagymaros
Nagyon szép helyen van és barátságos árakkal. De a mátrába is elnézhetünk... Bp-Gyöngyös-Mátra-Eger és vissza ugyanez.
,,A ,, típ e.ü, izzók., wc pap, plexi tiszt. . Én vettem a kicsi hátitáskát
és abba pakolók. Nem vagyok egy foci buzi. / Ezt hallja meg a Jani /
De...... a bordó gsr hez egy bordó Ronaldinho cuccot vettem.
Jó Repsol 10/50. Lopakodó gsr em lett
ECU mellé, az akksihoz befér egy H4-es doboza...kissé meggyűrve. Abba tegyél még egy 5W-os babszemetz és egy 10W-os cseresznye izzót és 1-2 biztosítékot, aztán akkor kész a készlet.
Tanulj, Maci!
Hidd el, jobb túllenni rajta, bárhogyan!
Ha nem sikerülne, mert ilyen is ven néha, akkor azt amit már megtanultál, nem kell mégegyszer, csak átismételni!
Mindenki szúrkol Neked!
A Kínai nemzet egy évi termését kívánom a vizsgádhoz!
(Pedig az 100 tonnákban mérhető csak!)
De amúgy igen, be kellene állíttatni a motort. Nagyon durrog? Egy kis hangtól még nem lesz baja, e ha egyfolytában csinálja igen. Értem ezalatt a nagy fordulatról hirtelen visszazárást, ott durroghat kicsit, az nem gáz.