Későn vették fel a gyártásba.... utána meg az volt, hogy nemtudta átvenni, de már a postán van.... ha szezonban lett volna, kicsit idegesebben álltam volna hozzá, de novemberben nem izgatott annyira, úgy voltam vele a végén, hogy mind1 mikor csak jöjjön azt jó
A lámpaidomot,az első sárvédőt és a kék felnicsikot leszámitva az enyém is igy néz ki pont ma hoztam el a festőtől az alkatrészeket. Majd teszek fel én is képeket.
Én a Biker-World-be vettem a LeoVince-t, ma mentem először vele, és odaver nekem 120-ért adták mert késett kicsit, de ott van valahol az oldalon, h egy bizonyos összeg felett 5% kedvezmény jár.
Ez olyannyira fehér volt,hogy az ülés,a sárvádök,a tank is csak hofehér volt,szal minden.Megfogott rendesen.Szolnokon elég sok Gsr-es lett,látok folyamatosan mindig vagy 4et,lassan összefogdosom öket
Mennyi idő alatt jött meg?
Én a Biker-World-be vettem a LeoVince-t, ma mentem először vele, és odaver nekem 120-ért adták mert késett kicsit, de ott van valahol az oldalon, h egy bizonyos összeg felett 5% kedvezmény jár.
Láttam ma Szolnokon hofehér kutyulit.Nagyon precizen nézett ki
de már megvan a kép vagy két hete csak idáig nem voltam blut közelben
amúgy nem mi van a másik nickel elhagytad a passt
A Leo Vince kipufogókat a tavaszi akciónk keretein belül most 20% kedvezménnyel árusítjuk:
Factory alu: 157.000,- helyett 125.700,-
Factory carbon: 206.400,- helyett 165.100,-
Factory titan: 216.300,- helyett 173.000,-
Az árak az április közepéig leadott rendelésekre érvényesek.