Akkor nem kell hozzányúlni, de ha beállíttatod akkor kapsz egy pár plussz pacit. Az esztergomi prop-tech 15 körül beállítja neked, keress rájuk a googleban. Én a Yoshik felrakása után nem állítattam, kifejezetten élveztem a hangot.
Tudod, a kykkee-féle emberek vannak többségben...tetovált kopasz dagigyerekek, akik kemények amíg meg nem kapják a bilincset, aztán sírnak az anyukájukért....
ja. A vizsga miatti szabadnapok a tavalyi túlmunkám és a szabim, a cég egy napot nem ad. Az utazást meg ajándékba kaptuk.....gyere rendőrnek, megtudod milyen fasza
A srácok profinak tűnnek - legalábbis tetőmászási technikában - én velük csináltatom meg, csak még várom az ajánlatot a belső átalakításra, kivitelezésre... Április közepéig/végéig be vannak már táblázva az ablakosok.
Ma is 19 órára értem haza .Holnap nem tudom de hasonló.
Ha 17-ig haza érek akkor lehet róla szó.Hétvégén teljesen jó.
Mátul mehetek én is a bús ......ba!Forgalomban a GSR
Tudod, a kykkee-féle emberek vannak többségben...tetovált kopasz dagigyerekek, akik kemények amíg meg nem kapják a bilincset, aztán sírnak az anyukájukért....
A híreket hallgatom aztán húzok vissza.
A srácok profinak tűnnek - legalábbis tetőmászási technikában - én velük csináltatom meg, csak még várom az ajánlatot a belső átalakításra, kivitelezésre... Április közepéig/végéig be vannak már táblázva az ablakosok.