Ja az más, ha van még egy.....így van, nincs előírva az E betű.
Nem utállak Nagyon
Na de komolyan. Nem látok rajta sérülést, de te jobban értessz hozzá. A villanyak alul volt megtörve, szerintem nem kapott. Párban csapágyastul egy 20-as.
Hát haza nem vágtam, amúgy simán vizsgaképes. Nem olyan durva, mint az "egyéb".....ja van egy gyári dobom is, sértetlenül.
A KÖHÉM rendelet meg nem is beszél E betűről...meg ugye kinézetre teljesen gyári...csak nem lesz mellette egy valódi gyári, hogy látszódjon az a pici különbség.
Jobban vagy már?
Nem sérültek a kiflik? Hogyé adod....az sok!
Tudom, hogy most az árba beletennél mindenféle utálatot is iránytam...
Ez miért kókányolás?
Hidd el, ugyanígy készül minden sportdob csak a végén rákerül egy DRÁGA márkanév.
Meg én vagyok olyan kreatív, hogy meg tudok csinálni egy ilyet. Na és persze nincs annyi pénzem, hogy megvegyek egy készet, amin óriási haszna van valakinek....főleg, ha elvben hasonlót tudok csinálni én is.
A GSR bontódban megvan az alsó és felső "kormánykifli"?
De elviheted az összes cuccot is 40-ért, és akkor van plussz felnipárod, elektronikád, stb....
Jó reggelt mindenki!
Nem utállak Nagyon
Na de komolyan. Nem látok rajta sérülést, de te jobban értessz hozzá. A villanyak alul volt megtörve, szerintem nem kapott. Párban csapágyastul egy 20-as.
A KÖHÉM rendelet meg nem is beszél E betűről...meg ugye kinézetre teljesen gyári...csak nem lesz mellette egy valódi gyári, hogy látszódjon az a pici különbség.
Jobban vagy már?
Nem sérültek a kiflik? Hogyé adod....az sok!
Tudom, hogy most az árba beletennél mindenféle utálatot is iránytam...
Nem szólok inkább bele, de hazavágni egy 120.000-es gyári dobot...hogy fogod levizsgáztatni?
Hidd el, ugyanígy készül minden sportdob csak a végén rákerül egy DRÁGA márkanév.
Meg én vagyok olyan kreatív, hogy meg tudok csinálni egy ilyet. Na és persze nincs annyi pénzem, hogy megvegyek egy készet, amin óriási haszna van valakinek....főleg, ha elvben hasonlót tudok csinálni én is.
A GSR bontódban megvan az alsó és felső "kormánykifli"?
Száraz az úttest, irány motorozni .
Itt még nincs fent két vége...
Élőben jól szólhat !
inside & outside
Most éppen mi is volt, amit nem mertem?