Attlől fűgg, milyen himzést, átalakítást - kényelmit -akarsz rá, szinek milyenek legyenek benne stb. A MOTORSHOWN személyesen beszélhetnk rőla, mert FNDI nyerge is ott lesz, mint ki- felállítási tárgy! Mindenki az a saját arculatára, izlésére és komfortigényére alakíthatja a nyerget!
TOMMOT standot a MOTUL kenőanyagos mellett és a H.D.-vel szemben kersd!
2 részes van itthon egy Suomy!Nagyon jó ruha tesóm 160-nal beszállt a fák közé meg kitakaritotta az árkot plusz felsöpörte a főutat benne amikor elesett és csak a festék kopott meg rajta kicsit és CSAK a kulcsontja tört el!
Megtartom ezt az egyrészest csak nekem még furcsa volt mert a 2 részes Suomyban sokkal több a puhitó anyag pl az alkarnál végig vann benne egy szivagcsbetét ami az egyrészesben nincs csak a bőr meg egy kis háló és ennyi...
A torkom az nagyon fáj meg köhögök is.....meg az egész légcsövem minths lenyeltem volna egy szögesdrótot!Szedek Advil ulrtrát,semicilint,algopiyrint,1000 mg C- vitamin,multi vitamin de ami tetsépitőknek kell és a napi mennyiség 3000%-át tartalmazza....csak segit.......
ki kell feküdni sajnos. Nekem a legalacsonyabb lázam 38,6 volt a legmagasabb 39,6 és nem volt hőemelkedés. Kaptam antibiotikumot is, mert olyan ez a szar vírus, hogy könnyen komplikációkat okoz, nekem rá is ment a torkomra. Menj orvoshoz, most.
Hát megpróbálom hogy milyen motoron...bár most nemsok esély van rá mert nagyon szar idő van meg tudtam hogy a virus neten keresztül fertőz dehogy elkapjam tőle thebear azt nem gondoltam volna
38 fokos lázam van tegnap óta....szabálom a gyógyszert meg tetsépitő vitamint extra dózisút!
FNDI tervei alapján elkezdődött a GSR nyergek gyártása!
Szép,mint az FNDI!
Kényelmes, mint az FNDI!
Dögös, mint az FNDI!
Motorshown TOMMOT név alatt a HARLY sdtanddal szembe kiállítom!
TOMMOT = tervezte FNDI!
Arra vigyázz, hogy el ne mozduljanak eséskor a protik. Én most viszem a kétrészesem nadrágját szabatni, mert a 64-es kabát fent nagyon kényelmes, a nadrág meg egy nálam (194) 10 cm-el magasabb majomra készült így lóg a segge.....
Igy hogy kicsit nagy rám (inkább csak a lábamon) igy kényelmes eddig....még motorn nem próbáltam.....ami még nem jó az egyrészessel az az hogy ha kaki van akkor lehet mire letudod venni és letudsz ülni arra becsúszik
a kordura max városba jó, de még ott is elcsúszik. A bőr sokkal jobban véd, a kétrészes csak akkor, ha össze van húzva, de a gyenge pont a zippzár. Az egyrészes véd legjobban, de kényelmetlen. És mindezek alá így is kötelező a plussz gerincvédő.
TOMMOT standot a MOTUL kenőanyagos mellett és a H.D.-vel szemben kersd!