Napillanatig kicsit pause: ez a túra, amire én is jelentkeztem (Eger), az most melyik hónap, melyik nap? Mert nekem az augusztus tuti nem jó, minden 7végén valami grr családi programmal van tele.
Kedves K. István!
Köszönöm a meghívást ,de mint Tarka barim is írta,úgy néz ki,hogy a TL talin leszünk.
Ettől függetlenül,jól esett,hogy gondoltál rám is!
Kívánok Nektek egy röhögéssel teli,nagyon jó túrázást,és majd feltétlen várom a fotókat!
Kykee drága!
Hát nem megmondtam,hogy levizsgázol? Mint már írtam sms-ben,fogadd gratulációmat,és Rockét is!
Múltkor nagyon meleg volt a helyzet,mikor lazán dumáltam veled telefonon vezetés közben,és a zsaruk leintettek..ezek vagy vakok voltak,vagy...rendőrök...
Minden Gsr tulajnak egy cuppanós!
A barlangfürdő szerintem felejtő, mert a barátnőmék voltak ott a nyár elején, tele lengyellel, lepusztítva koszos igénytelen....
Téli programnak jó de nyáron.... túl sok a túrista
Ja azonkívül lopnak mint az etnikum
Pihenő helyek a túrán:
Eger (borkóstolás, ne ez sajna kimarad...)
Szilvásvárad (sült pisztráng zabálás ezerrel!!!)
Lillafüred (nézelődés?)
Miskolctapolca (berlangfürdő tesztelése, ha marad idő???)
Az ebéd helyére várom a javaslatokat!!!
Szerintem ha Szilvásváradon bekajálunk jó lesz visszafelé egy egri, vagy gyöngyösi kajálda. Egerbe én is tudok jó párat.
Szevasz Dody!
Akkor mondom:
Az útvonal. 3-as út, Gödöllő, Hatvan, Gyönygyös, 24-es út, Mátraháza, Parád, Recsk, Sirok, Eger, 25-ös út, Szarvaskő, Bélapátfalva, Szilvásvárad, Nagyvisnyó, Mályinka, Garadna, Újmassa, Lillafüred, Hámor, Miskolc, Miskolctapolca
Az útvonal horror mennyiségű szerpentínt tartalmaz!
Visszaútnak Miskolctól végig a 3-as utat javaslom!
Budapesttől számolt távolság: 222 km Nagyon barátságos!!!!
Tiszta menetidő: 4 óra 31 perc
Ebből kifolyólag ráérünk 8 órakor elindulni!!!!
Igy jó lesz???
Kötelet vagy golyót szeretnél????
Ha 7 akkor én kiszáltam! Ehhez már sötétben kellene indulnom,pedig nem szeretek mocival vadászni !
Igy is rezeg a léc!
Ez kurva sok km lesz nekem.
Lehet hogy én egy éjszakát is Bp közelében beiktatok előtte vagy utánna még majd meglátom.
Várom Stevee km adatait még.
Te meg ne targoncának használd a hátsó emelőt ember !
25 tank benzin amit elemeltél !!!!
Tiszteletem mindenkinek, GSR-Klántagnak és másoknak is! Tessék csak jönni a túrára! Remélem mindenkinek jó lesz az új terv! És így legalább igényt tarthatok Docéctól valami repi cuccra is.......tudjátok az olasz dolgok a legjobbak: a potyolínók....
Recének igaza van! Én is szívesebben mennék a "régi" 3-ason! Az autópályában semmi élvezet! Ráadásul ha lesz bejáratós, vagy 1600 km alatti, akkor a nagy tempót sem szívesen tartják! Inkább induljunk 7-kor! (Dody és Kykee kinyír ezért...+Lacus)
Napsugár, nagyon sajnálom az autódat! Múlt hét pénteken én is alkottam, az újonnan vett Ivecom (sajna csak nekem új, egyébként 10 éves) 1 tonnás teherbírású emelőhátfalára ügyesen ráengedtem egy 3 tonnás rampát...... következmény: 100 ezerrel kevesebb a családi kasszában.....
Ricardo, remélem JÓL döntesz, és akkor jól is dönthetsz!!!
szasz mindenkinek,
irigykedve olvasom a túraterveket, ahogy kinéz a dolog, lehet, h még a szeptemberi guruláson sem leszek képes motorozni
a doki szerint hat hét az esetem, az pedig másfél hónap, az meg azt jelenti, h szeptember vége október eleje
steve basszus én nem a motogp-ben indulok horribilis lóvékért csodadokikkal meg egy vagon fájdalomcsillapítóval a hátam mögött. az igaz, h motorozni sem tudok annyira mint ők
úgyhogy nekem most helybetopi van.
egyébként azt nem akarom elhinni, h egerbe a hármason képesek vagytok lemenni. miért nem mentek gödöllő, hatvan, gyöngyös, parád, eger útvonalon? akkor még motorozhatnátok is nem csak a gázt húznátok a pályán. persze ti tudjátok én most ebbe nem szólhatok bele, mivel nem megyek.
sugi, sajnálom az esetet, azért próbálkozz a biztosítónál. ha a nő elismerte és később is elismeri a hibát, akkor nyerő vagy. ne add föl ilyen könnyen
Ez kell!nesztek!