te figyi már. Te hangioztatod, hogy utálod a buzikat. Lehet, hogy ez az elfolytott vágyaid miatt van? Előbb fogsz te hátraszaltókat csinálni, mint az én seggem kis kocsogom.
Az oldklu fia által árult Siemens szett, ugaz beszerelve, de a duplája a Martincarosnak, vagy más "gagyi" kínainak a minőségre hivatkozva, Siemens-t árul. Ugyanakkor a Siemens hivatalosan nem gyárt xenont, az elektorinka egy része az. Úgyhogy meggondolandó a martincaros.
nem, nekem nem a lapos trafó volt, ezért látszott a műszerfalnál.
Azért, mert nagyfeszültség kell a begyújtáshoz, és ugye minél messzebb van annál vastagabb kábel kell. Úgy gyártják, hogy a trafó és az izzó közt kb. 20 cm van.
és a Tiedben hol van a trafó? az ülés alá befér vagy a szabadban van? állítólag ezek a kütyük vízállóak, de azt is mondják, jobb az óvatosság, nem kis feszültség van ezekben működés közben..
Az autóban 4300-Kelvines van, a GSR-ben 6000-es.
Télen a sárgás fényű havazásban jobb, mert a hópihékről visszaverödö fény nem vakít, mont a 6000 élesebb "jégfehérjénél".
Nyáron nem havzik, ott jobb a motorban a 6000-es!
igen, egy harmadik fél azt javasolta, kb az az arany középút. nekem a lényeg, hogy este jobban lássak, mert a gyári égő a gyári beállításokkal egyszerűen szar. meg az sem mellékes, hogy talán jobban észrevesznek.
jó éjt,,,,,vagy reggelt?
Az oldklu fia által árult Siemens szett, ugaz beszerelve, de a duplája a Martincarosnak, vagy más "gagyi" kínainak a minőségre hivatkozva, Siemens-t árul. Ugyanakkor a Siemens hivatalosan nem gyárt xenont, az elektorinka egy része az. Úgyhogy meggondolandó a martincaros.
Istenem, már megint az a mocskos pénz
Azért, mert nagyfeszültség kell a begyújtáshoz, és ugye minél messzebb van annál vastagabb kábel kell. Úgy gyártják, hogy a trafó és az izzó közt kb. 20 cm van.
mondom, korábban a 5-6000-esre mondták, hogy az a legjobb fényerejű, itt már egy picit máshogy írják:
http://www.xenonbolt.hu/index....
Télen a sárgás fényű havazásban jobb, mert a hópihékről visszaverödö fény nem vakít, mont a 6000 élesebb "jégfehérjénél".
Nyáron nem havzik, ott jobb a motorban a 6000-es!
megvagyololok, most éppen a Csillán van a sor. ez megy dec. közepe óta!láttam a jövőmenős videód! nem semmi! csak így tovább. jelenleg mi a helyzet?
hali Rici boy,hogyan vagyolol?