No megjott... bar az ido elszarodott, nem birtam ki elmentem vele egy körre :) legkozelebbi benzinkutig meg vissza, mert szaraz volt, gondoltam nem teszem el igy telire :)
mivan divatmotoros, nehogymá eladjál mindent. Ha már megvetted a motort, tartsd meg, bár motorozni nem tudsz de hátha be tudod még adni pár kisiskolás lánynak hogy tudsz
Tőllem megvehető a moci+komplett 52 es börruci+ Nyári full protektoros ing+ különálló Gerincvédő+ 42 es vizálló csizma (shox)
Ja és a motoron 400 km futott BT 16 os gumik vannak. Ja és le is szervizelem tavasszal. Meg van még eladó Shark 3 rétegű üvegszálas 5 zónás bukósisak is ( azt hiszem). Meg takaró ponyva+hátsó emelő.Meg van 1 db féléves Scala Rider komunikátor.
Ha valakit NAGYON KOMOLYAN ÉRDEKEL. De nem ÓCSÓ a cuccc
Azt mondtak a blackmotors-os sracok (ebbol a kereskedesbol vettem), hogy ne tegyem fel rá, mert szarabb lesz... oszintenszolva ne is ertettem miert (mintha ilyen foszlányokra emlekeznék, hogy "szethuzza a felnit"... de ez kicsit furan hagzik)... igazabol lenyegtelen, tokeletes a gyari gumi még, csak gondoltam infot szerzek el kell-e passzolnom azt a 190est ami porosodik a polcon...
Egyrész mivel nagyobb a szélessége, így annak a százalékos oldalfal magassága is nagyobb. Azaz nő a kerékátmérő.
Valamint a 190-es guminak hegyesebb a profilja, ami megint csak megnöveli az átmérőt.
Itt egy kép a két vasamrol az erkelyrol:
http://img107.imageshack.us/im...