Én jártam vele pályázni, nagyon jó vele döntögetni, van fent pár galériám, kukkantsd meg..
Másik motort felejtsd el, nem lehet egy lapon említeni a kettőt. A GSR mindenbe veri: erő, fék, futómű, stb..
Csak ajánlani tudom a gsr-t, ha tehetném nem adtam volna el..
szerintem itt csak GSR voksot fogsz kapni
a barimnak volt egy GSX-F mocija és amikor mentunk mocizni meg kellett neki állni, nem tudott velem jönni, mert állitólag annyira felfogta a szelet a burkolat, hogy majdnem lefujta az útról
na jó nem én csaptam akkora szelet oldalszél volt
de a gsr-el én simán mentem kb ennyi
nem adom el én ilyet tudok, vagyis olyat aki ilyet tud csinálnyi' E
(nézd meg gardes adatlapját, Gekkoét, enyémet meg még van pár aki nem ir itt csak olvas )
közvéleménykutatást végzek Idén megérett a motorcsere és vacilálok a GSX-F 650 és természetesen a GSR 600 között...
Erősebb motornak gondolom a GSR-t, vizsont a GSXF egy fokkal jobban tetszik Az egyik 180 kg, mint a mostani mocim, a másik 220kg és hát nyenge nő lévén ez is szokat számít. Árban kb 50e a különbség!
Viszont inkább utcára használnám úgy 80 %-ban és 20% pályázás...
Már csak annyi kérdésem van hogy miért adod el HISZ TÉNYLEG SZÉP ÉS SZÉPEN DURUZSOL?Valahogy beadom az asszonynak (igy szereti a suzukit ahogy van)aztán megbeszélhetjük az üzletet!
Amugy szolnokon van egy srác,ö is kipufogot csinál,Bendolf márkát.Elég ismeretlen ez a márka,de a te igényed szerint alakitja a sportdobokat,hogy most üvöltös legyen vagy mély.55é csinálja.Hallodtam már hogymuzsikál vele a Gsr.
Én jártam vele pályázni, nagyon jó vele döntögetni, van fent pár galériám, kukkantsd meg..
Másik motort felejtsd el, nem lehet egy lapon említeni a kettőt. A GSR mindenbe veri: erő, fék, futómű, stb..
Csak ajánlani tudom a gsr-t, ha tehetném nem adtam volna el..
felüdülni járok oda
szívemet melengetni
A GSR=szerelem
a barimnak volt egy GSX-F mocija és amikor mentunk mocizni meg kellett neki állni, nem tudott velem jönni, mert állitólag annyira felfogta a szelet a burkolat, hogy majdnem lefujta az útról
na jó nem én csaptam akkora szelet oldalszél volt
de a gsr-el én simán mentem kb ennyi
(nézd meg gardes adatlapját, Gekkoét, enyémet meg még van pár aki nem ir itt csak olvas )
Kykee tud eladót ( az az Öcsimura )
közvéleménykutatást végzek Idén megérett a motorcsere és vacilálok a GSX-F 650 és természetesen a GSR 600 között...
Erősebb motornak gondolom a GSR-t, vizsont a GSXF egy fokkal jobban tetszik Az egyik 180 kg, mint a mostani mocim, a másik 220kg és hát nyenge nő lévén ez is szokat számít. Árban kb 50e a különbség!
Viszont inkább utcára használnám úgy 80 %-ban és 20% pályázás...
Vélemény? Anybody?
a húsvét meg még hol van