Olvasgattam egykét helyen,hogy meglehet vaditani a kicsikét elöre egy egyel kisebb,vagy hátra kettövel nagyobb fogaskerékkel.Valakinek valami tapasztalat rola,esetleg hogy árba mennyibe fájna?
Megszületett a kislányom! Tegnap haza is jöhettek (végre)
Kykee remélem már jobban vagy!
Üdv mindenkinek (ha minden igaz 2 héten belül lesz netem a másik boltban is)
Bármikor! De ezt "postumus" írom,mert már megvolt a hot dog ,és utána az a mennyei hang,amikor két Zsozsimura szinkronban röfögött,pár autóriasztó pánikolt ,na ezért megérte felkelni bakker! Máskor is lehetne ilyen harsonát rendezni......
igazából akkor adja, amikor visszaengedem a kuplungot
szóval lehet vele "szórakozni" egy pár másodpercig:
behúzom a kuplungot: szépen szól
kiengedem: csörög
behúzom: szépen szól
kiengedem: csörög
Aztán 1-2 perc és megszűnik.
igen, GSR. 2006-os.
Az olajcserében nem lehetek 100%-ig biztos, mert használtan vettem nyár végén. A szervízkönyve ugyan be van írva a 12 ezres, de mint tudjuk írni könnyebb mint olajat cserélni. Persze esküdtek, hogy télleg cserélve volt, de még mindig azt mondom, hogy ez télleg esélyes lehet. Sajna ez a 21. század + Mo.
Most 14 körül van benne, szóval elvileg még ráérnék, de inkább megyek biztosra.
"Hideg motor, gyujtás ráad, mozit végignéz, kuplunk behúz, indít. Ez után néhány másodperccel az ember gyereke visszaengedi a kuplungot. Na ekkor nálam szörnyű hangokat hallat a gép. Olyan mintha csapágygolyókat darálnék egy húsdarálóval, mint egy kehes zetor motorolaj nélkül...stb. Van amikor le is áll. "
"Mennyi az alapjáratod ilyenkor? Lehet alacsony.... "
"Most már majdnem 1400."
Nekem ebből az jött le, hogy hidegen 1400, de lehet én nem értem....
Írta hogy hidegen,beindításkor csinálja,mikor a kuplung még be van húzva! hopp a kuplungod adja a hangot,nagy a holtjáték és a száraz lamellák csörögnek kibaszott okos vagyok ma!
Megmondom mi van!Mikor beinditod a motort az olaj még nem olyan állapotan van,hogy egyből mindenhova eljut és addig szárazon ketyeg magas fordulaton.Szerintem cserélj oljat!Hány km van a motorban?mikor volt olajcsere?
Érdemes az olajszivattyúra pillantást tenni,hogy megfelelően dolgozik e?
Egyáltalán GSRről beszélünk?mert ezt nehezen tudom elképzelni,hogy egy GIXXI block ilyt produkál
a 15 fogas 2600 huf
hátra nagyobb nincs, legalábbis én nem találtam