Szasztok!
Imo,nem azt mondtam hogy unalmas,csak beállt mint a főtengely
sipsi,te én már egy hete itthon vagyok és annyira jól nem megy hogy növérkéket toborozzak két karcolás miatt!meg a kedvesem nem nézné jó szemmel mert Ő sokat segít,amiért meg is kapja rendesen.......
Maci,te mindig jó üzleteket tudsz!nem szereznél nekem egy szép csizmát 10ért?44es lábra,köszi
Helló Kuky Remélem rosszul viselkedsz a nővérkékkel
Nekem van 1 eladó plexim. Kissé karcos, meg mint kiderült az alsó két luknál megvan repedve, epoxival megjavítható.
Nem tudtam rólla, úgy hívták fel a figyelmemet rá! A fényképeken látni mekkora.
Én nem teszek már fel plexit. Ha valakinek kell 8.000.- elviheti. De karcos! Le kell festeni, vagy matricázni.
itt is itt vagyok!
Kykee te mindenhol ott vagy?
nincs msned,bammeg?akkor csinálj azt vegyél fel a kykee@windowslive.com on
kykee, vatera
Imo,nem azt mondtam hogy unalmas,csak beállt mint a főtengely
sipsi,te én már egy hete itthon vagyok és annyira jól nem megy hogy növérkéket toborozzak két karcolás miatt!meg a kedvesem nem nézné jó szemmel mert Ő sokat segít,amiért meg is kapja rendesen.......
Maci,te mindig jó üzleteket tudsz!nem szereznél nekem egy szép csizmát 10ért?44es lábra,köszi
Helló Kuky Remélem rosszul viselkedsz a nővérkékkel
Nekem van 1 eladó plexim. Kissé karcos, meg mint kiderült az alsó két luknál megvan repedve, epoxival megjavítható.
Nem tudtam rólla, úgy hívták fel a figyelmemet rá! A fényképeken látni mekkora.
Én nem teszek már fel plexit. Ha valakinek kell 8.000.- elviheti. De karcos! Le kell festeni, vagy matricázni.
jól dübörög ez a topic