A Tescos körforgalom felbosszantott? Iktassuk ki?
Előtte csörr.,mert ma nem leszek a boltban sokat,ügyintézek,jövök-megyek...persze hogy motorral,ha nem esik az eső!
És elérsz mobilon még ha motoron is vagyok,mert megoldottam faxán a a motorozás közbeni mobilozást is,olcsón!
El Hefe! Meglettek a távtartóid? Köszönöm mégegyszer a tippedet,nagyon tuti a "zsozsi" vazze,ma kb 4 db rendőr mellett mentem el,és rám sem bagózott egyik sem,szerintem tuti a Zsozsimura,habár "messze van a gyártól!"
Neked lassan mindegy már,csak suzuki legyen? rossz irány! még egy kis pihi rendeltetik el vazze!
Annyian kívánnak gyógyulást Neked bakker,hogy már önmagában ,"gyóccer" nélkül is jobbulsz
sziasztok!
Minden a legnagyobb rendben és gyönyörüen gyógyul a lábam!mintha nem is az enyám lenne!Jól elvagyok a kedvesem Anikó,mint ugye Ő is GSR tulaj, velem van és a szüleim is hétvégén segítenek Holnap kontroll aztán dec 6.ikán gipsz le!
Norbor tiszta erőből gratulálok, sok boldogságot és végtelen egészséget
halihó! újabb taggal bővült motoros társadalmunk megérkezett Norbor klántagunk második gyermeke: Grund Natália! 3,5kg, 50cm, 5-6cm barna haj.. gratula!
...várjuk az első motoros képeket is
Előtte csörr.,mert ma nem leszek a boltban sokat,ügyintézek,jövök-megyek...persze hogy motorral,ha nem esik az eső!
És elérsz mobilon még ha motoron is vagyok,mert megoldottam faxán a a motorozás közbeni mobilozást is,olcsón!
ma majdnem bementem csak felbosszantott a Tecsós körforgalom
Káj az LFP-nél nem tudod elintézni a GSR es pólókat mert az nagyon megragadt az az ügy
Csak Suzukim van,most mit csináljak?
Annyian kívánnak gyógyulást Neked bakker,hogy már önmagában ,"gyóccer" nélkül is jobbulsz
Megyek is egy kört a Swiftel,mehetnékem van
Minden a legnagyobb rendben és gyönyörüen gyógyul a lábam!mintha nem is az enyám lenne!Jól elvagyok a kedvesem Anikó,mint ugye Ő is GSR tulaj, velem van és a szüleim is hétvégén segítenek Holnap kontroll aztán dec 6.ikán gipsz le!
Norbor tiszta erőből gratulálok, sok boldogságot és végtelen egészséget
Szerintem. (esetleg márkaszerviznek, jó vastag könyv, de azt meg se mutatják)
...várjuk az első motoros képeket is