Igen,gyógyulok ezerrel,mint állat és a Kedvesemi 1000%osan mellettem van a szüleim mellett.
Minden rendben,hamarosan mocizhatom.Sajnos dúrva agyrázkódást is kaptam,ami maradandó hülyeséget okozott.Néhe még leönt a víz,de ez a sok fekvés miatt van,de edzem magam.
Születésnapomon már nem lesz gipsz
Remélem ti jól vagytok.
Hoji,nagyon örülök,hogy nem kaptál rossz hírt és a bírák jól végezték a dolgukat.
Maci ha tudsz nekem is intézz valamit,ha már ennyire derby van
Egy kis emlék még az esésből....Köszönöm NZI
"A baleset bekövetkezéséért H. József okolható, aki kellő körültekintés nélkül kezdte meg a balra kanyarodást és nem biztosított elhaladási elsőbbséget az egyenesen haladó motoros részére."
nah! az ördögöt a falra festettük: ma volt a postaládában az ajánlott levél értesítő a tapolcai rfk-tól lesz egy jó szar éjszakám.. meg holnaptól valszínű egy jó pár szar napom is..
De mobillal foglalkozom tesókám,(mobilgyapotszedés) , láttam "Valaki" azt írta az üzenőfalra hogy mi a világ két legjobb dolga Tényleg gyógyulóban vagy!
nem. Az alapeljárás 30 nap, ha különleges szakértelmet igénylő kérdés van, vagy a leterheltség miatt nem lehet befejezni akkor egyszer, 30 nappal hosszabbítható.
Igen,gyógyulok ezerrel,mint állat és a Kedvesemi 1000%osan mellettem van a szüleim mellett.
Minden rendben,hamarosan mocizhatom.Sajnos dúrva agyrázkódást is kaptam,ami maradandó hülyeséget okozott.Néhe még leönt a víz,de ez a sok fekvés miatt van,de edzem magam.
Születésnapomon már nem lesz gipsz
Remélem ti jól vagytok.
Hoji,nagyon örülök,hogy nem kaptál rossz hírt és a bírák jól végezték a dolgukat.
Maci ha tudsz nekem is intézz valamit,ha már ennyire derby van
Egy kis emlék még az esésből....Köszönöm NZI
de azt nem fogom. örülök h vége. tanultam belőle.
de szerintem ebben a hirtelen helyzetben amibe kerültél más is hasonlóan cselekedett volna, legfeljebb nem valják be.
de a rutin az tényleg nem árt
(vagy meg kell tanulnom fékezni)
Felraktam tegnap az aaksim csepptöltőre, és kellemesen meglepődtem, 2 óra alatt telit jelzett, tehát, alig merüét...pedig egy ideje áll szegénykém
YBA, de elvileg a tank alatt is megtalálható.
Nem létezik recept hozzá, nem adta ki a gyár.
Ügyes fényezők nagyon-nagyon hasonlót kikevernek neked.
szerintem valami gixxi van,mert senki nem irogat besült a gsr 600 topic