Itten vagyok én! Igaz h mostanában nem tudok irogatni,de azért mindig meózom az oldalt!
Bizony tegnap nyertünk,de nem buliztunk.örültem,h hazaértem,de aludni csak 2-körül tudtam!
Kiccsalád is elment aludni 1 picit!Most legalább van időm!
Szóval ha minden igaz pénteken vége a bajnokságnak és utána remélem,h lazább(ritkábban) lesz az edzés!
Csak az a gáz,h mire lenne szabadidőm addigra az idő szaródik el!
nincs semmi baj, csak idegesít, hogy kinyírod magad
Korrumpálni? Kívánom neked, kapj annyi pénzt naponta, mint én valaha is korrupcióra. Csak miből innád meg a kávéd
Dehogy utállak!Igazad van,én csak próbáltam poénra venni nálad,de látom nem megy!
Azért 70es és 190es esést ne akarj összehasonlítani! Akkor a másik lábamnak miért nem lett baja?szóval nem mondtam,hogy fasza a csizmám!Örülök,hogy van lábam,majd veszek mindent megint és Sidi corsaró lesz az tuti,szép fehérben
Maci,van valami bajod,hogy ilyen frusztrélt vagy?itt vibrál a monitorom anniyra zizegsz!
jó duma.....ennek semmi merevítése nem volt, kykee. Nézz meg egy komolyabb csizmát és megérted, miről beszélek. Nekem miért nem lett baja a bokámnak a 70-es eséskor? Mert kibaszott merev volt a bokarész, nem lehetett eltekerni. Ez a csizma ami rajtad volt csak arra jó, hogy legyen, de védeni nem véd semmit.
Na, lehet megint engem utálni
A bokacsontom szúrta át a csízmát.valamibe beleakadtam miközben csúsztam.semmilyen csízma nem bírta volna ki ha beakad a láb valamibe.akartam már csizmát venni,de még ezt megvártam,hogy ne az új menjen szarrá
Jóó reggelt ! Tegnap feltettük barimmal a "Zsozsimurát",és most feltöltöttem
a kis videót is,amit az este készítettünk,de sötétség miatt nem látszi igazán semmi,de a HANG! Nem mondok semmit róla,akit érdekel az hallgassa meg és döntse el maga hogy milyen
A hangja is sirály!Igaz nem ÖCSIMURA de azért szép!
Itten vagyok én! Igaz h mostanában nem tudok irogatni,de azért mindig meózom az oldalt!
Bizony tegnap nyertünk,de nem buliztunk.örültem,h hazaértem,de aludni csak 2-körül tudtam!
Kiccsalád is elment aludni 1 picit!Most legalább van időm!
Szóval ha minden igaz pénteken vége a bajnokságnak és utána remélem,h lazább(ritkábban) lesz az edzés!
Csak az a gáz,h mire lenne szabadidőm addigra az idő szaródik el!
Korrumpálni? Kívánom neked, kapj annyi pénzt naponta, mint én valaha is korrupcióra. Csak miből innád meg a kávéd
Azért 70es és 190es esést ne akarj összehasonlítani! Akkor a másik lábamnak miért nem lett baja?szóval nem mondtam,hogy fasza a csizmám!Örülök,hogy van lábam,majd veszek mindent megint és Sidi corsaró lesz az tuti,szép fehérben
Maci,van valami bajod,hogy ilyen frusztrélt vagy?itt vibrál a monitorom anniyra zizegsz!
Na, lehet megint engem utálni
milyen vidi?
Szevasztok!
a kis videót is,amit az este készítettünk,de sötétség miatt nem látszi igazán semmi,de a HANG! Nem mondok semmit róla,akit érdekel az hallgassa meg és döntse el maga hogy milyen
AKRAPOVIC hátsódob