Én is egyetértek veled!Mondom ezt úgy,h se motoros múltam(ill most már lassan ~3 szezon ) és a tudásomnak is van még hová fejlődni!Ja és 15000km!
És innentől már abolcskei-nek:Na a mondandóm lényege,h most láttalak először gurulni velünk-köztünk és szerintem még a GSR-t sem ismerted meg eléggé.Szó se róla szép a King,de gondold át jól....!
Bocsi ,ha okoskodásnak tűnt!NEM AZ VOLT!
Tesztelni nem mertem!TE meg majd motorozol vele szerintem maradjunk a tudásunknak megfelelő motornál!ha nem húzod akkor minek,ha húzod(tudás nélkül)tuti halál!750-es gixxert szeretnék,de belátom,hogy még 2szezon a gsr-el.(minimum) nem fikázni akarlak csak mondom Tutis miért maradt a 600-nál pedig tud....
Hali!
Háttt, nem tudom h elvisz - e engem is... Megkérdeztem, arra azt mondta h megint nyafogni fogok 100 km után... Múltkor is csak azért szóltam neki mert nyomta a seggemet az a kényelmetlen hátsóülés!
metnet:Vasárnap az élénk, olykor erős északnyugati széllel hűvös, de már egyre szárazabb levegő érkezik. Eleinte főleg északkeleten még több helyen lehet kisebb eső, záporeső; később országszerte sok lesz a napsütés, és a kevés felhőátvonulásból már csak jelentéktelen zápor lehet.
És innentől már abolcskei-nek:Na a mondandóm lényege,h most láttalak először gurulni velünk-köztünk és szerintem még a GSR-t sem ismerted meg eléggé.Szó se róla szép a King,de gondold át jól....!
Bocsi ,ha okoskodásnak tűnt!NEM AZ VOLT!