Na akkor ha lement az ezer km,akkor ráugrik egy Öcsimura ,azt hiszem,ha kapok valakitől egy Öcsi-mester elérhetőséget.... az adataimnál ott a mailcimem
megnéztem a videók között a hangtesztet,és a szomszédaiddal ellentétben nekem nagyon bejött,kicsit rövidre sikeredett a hangteszt
kb 6 éve, még kezdő vagyok
eddig hajtottam,szedtem a gyapotot ezerrel,de most már nem erőltetem meg magam, csak nyugdijas tempóban Te mióta nyomod ezt a GSM műfajt?
off: természetesen,ha erre jársz akkor ugorj be hozzám,CBA parkoló,onnan már látni
on: valakinek van tapasztalata,esetleg tud ajánlani helyet,ahol beszerelnek egy gps-gsm modulos riasztót emberi áron?
Igazán megható ez az "önzetlen" segitőkészség!
Te is gsm- es vagy? én is azon a területen fejtem ki aktivitásomat! hú bazz... ez nyakatekert lett
De szerintem megoldom ezt a hálás feladatot,mármint a bejáratást,de azért köszi
Hát a bejáratást megpróbálom hamar belenyomni,és aztán jöhet az Öcsimura !Jut eszembe,valami változik a moci hangján kivül? gondolok itt a sebesség,"tolóerő" és ilyesmikre.....
megnéztem a videók között a hangtesztet,és a szomszédaiddal ellentétben nekem nagyon bejött,kicsit rövidre sikeredett a hangteszt