Mi lesz a kertben mini őslénypark,h eddig tart a meló? Mennyi lesz a beugró,a Fanni imádja a dínókat!
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚ... az valóban csábító LENNE,ha nem a klánnal gurulhatnál ugyanazon a napon. Gondold el 14-15 gsr+ a többi vas...mikor volt ilyen utoljára
Én már nagyon be vagyok sózva!
Na akkor...
2008. Augusztus 24. Vasárnap!M1-M7 Kivezetőjénél (budaörsi Agip kút) Szeintemjobb lenne hamarabb indulni mondjuk 8:30-kor már indulnánk!Legyen 8:00 a találka!Gondolom van aki útközben csatlakozna!
(mindenki írja oda,h hol és mikor!)
Résztvevők:
1, Syrus (8:00 Agip kút)
2, Tutis + Haver1 + Havercsaj1 meg a pasija (balcsinál csatlakoznak) + haver2 (Ő is balcsinál csatlakozik valszeg) + lehet haver3
3, kykee
4, baripeti (80 %)
5, Motopityu
6, Nopara(8óra Agip kút)100%
7, YikeSS
8, N Feri
9, kuksimano
10, MotoPityu
11, fndi
12, Közkívánatra ! Sipi De csak ha szép idő lessz,és van rétes,meg szőke kóla és stb.
13, Gazsi
14,Tybee....
15, ....
16, ....
Zánka-Tihany(rege cukrászda,csodálatos panoráma nyilik a Balatonra)-almádi-fehérvár-pest!Ez eddig egy elsődleges elképzelés,tökéletes utak,jó kanyargós részekkel!menetidő kb5óra 55 perc!
HI. Ne úgy mint a múltkor , h 9 25 kor indultunk a shelltől. Ha 8 kor találkozunk akkor 8 15 kor indulhatnánk.
Különben, ha megbeszéljük a 8 órát akkor mindenki legyenszives időben odafáradni. Ha gondja van
útközben akkor meg csörgessen meg vkit. Na jó nem osztom az észt tovább . Találkozzunk akkor 8 kor.
Hali Jani!
Én még nagyon nem tudom, hogy mi lesz a hétvégén... elvileg szombaton lesz a terep befejezése. Remélem...
Viszont kb. 2 hónapja elígérkeztem erre a vasárnapra egy Szlovák túrára (hosszabb, mint amin voltunk). Még nem tudom, hogy mi legyen. Szombat estig eldől. Időjárás, fáradtság és a munka befejezésének a függvénye minden...
2008. Augusztus 24. Vasárnap!M1-M7 Kivezetőjénél (budaörsi Agip kút) Szeintemjobb lenne hamarabb indulni mondjuk 8:30-kor már indulnánk!Legyen 8:00 a találka!Gondolom van aki útközben csatlakozna!
Résztvevők:
2, Tutis + Haver1 + Havercsaj1 meg a pasija (balcsinál csatlakoznak) + haver2 (Ő is balcsinál csatlakozik valszeg) + lehet haver3
3, kykee
4, baripeti (80 %)
5, Motopityu
7, YikeSS
8, N Feri
9, kuksimano
10, MotoPityu
11, fndi
12, Közkívánatra ! Sipi De csak ha szép idő lessz,és van rétes,meg szőke kóla és stb.
13, Gazsi
14, ....
15, ....
16, ....
Zánka-Tihany(rege cukrászda,csodálatos panoráma nyilik a Balatonra)-almádi-fehérvár-pest!Ez eddig egy elsődleges elképzelés,tökéletes utak,jó kanyargós részekkel!menetidő kb5óra 55 perc!
Nagyon nagy csönd skaccok a túrával kapcsolatban!
Jó lenne,ha megerősítené mindenki a részvételét,h ne várjunk senkit feleslegesen!
Ja és természetesen lehet még jelentkezni. (abdul,hojtej,Lotto....)
Résztvevők:
2, Tutis
3, kykee
4, baripeti (80 %)
5, Motopityu
7, YikeSS
8, N Feri
9, kuksimano
10, MotoPityu
11, fndi
13, Gazsi
14, ....
Zánk-Tihany(rege cukrászda,csodálatos panoráma nyilik a Balatonra)-almádi-fehérvár-pest!Ez eddig egy elsődleges elképzelés,tökéletes utak,jó kanyargós részekkel!menetidő kb5óra 55 perc!
Résztvevők:
2, Tutis
3, kykee
4, baripeti (80 %)
5, Motopityu
7, YikeSS
8, N Feri
9, kuksimano
10, MotoPityu
11, fndi
13, Gazsi
14, ....
15, ....
16, ....
Zánk-Tihany(rege cukrászda,csodálatos panoráma nyilik a Balatonra)-almádi-fehérvár-pest!Ez eddig egy elsődleges elképzelés,tökéletes utak,jó kanyargós részekkel!menetidő kb5óra 55 perc!
Ahogy a fiam mondaná cool............