Sziasztok!
Vasárnap fél 5 felé egy kék UIS rendszámú GSR húzott el mellettem az M1-es autópályán a 100-as felé Már többször láttam a környékünkön ezt a mocit. A történethez még hozzátartozik, h az autópálya lehajtójánál megint találkoztunk - tehát ő a jelentősen hosszabb utat ua. idő alatt tette meg mint én a pályán a rövidebbet , gondoltam utána motorozok, de azt a tempót már nem engedte meg az őrangyalom
2008. Augusztus 24. Vasárnap!M1-M7 Kivezetőjénél (budaörsi Agip kút) Szeintemjobb lenne hamarabb indulni mondjuk 8:30-kor már indulnánk!Legyen 8:00 a találka!Gondolom van aki útközben csatlakozna!
(mindenki írja oda,h hol és mikor!)
Résztvevők:
1, Syrus (8:00 Agip kút)
2, Tutis
3, kykee
4, baripeti (80 %)
5, Motopityu
6, Nopara(8óra Agip kút)100%
7, YikeSS
8, N Feri
9, kuksimano
10, MotoPityu
11, fndi
12, Közkívánatra ! Sipi De csak ha szép idő lessz,és van rétes,meg szőke kóla és stb.
13, Gazsi
14, ....
Zánk-Tihany(rege cukrászda,csodálatos panoráma nyilik a Balatonra)-almádi-fehérvár-pest!Ez eddig egy elsődleges elképzelés,tökéletes utak,jó kanyargós részekkel!menetidő kb5óra 55 perc!
Nem Wartburg vagy trabi....
Valahol olvastam,hogy a Gsr-nek nincs motorféke,igaz ez?
Jó utat.
A kövem azt mondja,hogy motorozáshoz optimális idő lesz!
Viszont én most elköszönök,mert indulok Görögbe!Megnézem,hogy a görögök, görögbe eszike e a görög dinnyét!
Rosszak legyetek és minden jót!
csao,kykee
Vasárnap fél 5 felé egy kék UIS rendszámú GSR húzott el mellettem az M1-es autópályán a 100-as felé Már többször láttam a környékünkön ezt a mocit. A történethez még hozzátartozik, h az autópálya lehajtójánál megint találkoztunk - tehát ő a jelentősen hosszabb utat ua. idő alatt tette meg mint én a pályán a rövidebbet , gondoltam utána motorozok, de azt a tempót már nem engedte meg az őrangyalom
Meglássuk
Azt azért nem hiszem,h se előtte,se utána nem esik majd.Épp aznap
Kykee mit mond a köved?
Nem lesz eső!
2008. Augusztus 24. Vasárnap!M1-M7 Kivezetőjénél (budaörsi Agip kút) Szeintemjobb lenne hamarabb indulni mondjuk 8:30-kor már indulnánk!Legyen 8:00 a találka!Gondolom van aki útközben csatlakozna!
(mindenki írja oda,h hol és mikor!)
Résztvevők:
1, Syrus (8:00 Agip kút)
2, Tutis
3, kykee
4, baripeti (80 %)
5, Motopityu
6, Nopara(8óra Agip kút)100%
7, YikeSS
8, N Feri
9, kuksimano
10, MotoPityu
11, fndi
12, Közkívánatra ! Sipi De csak ha szép idő lessz,és van rétes,meg szőke kóla és stb.
13, Gazsi
14, ....
Útvonal:Pest-Fehérvár-Almádi(itt ebéd)-Veszprém-Zirc-Bakonybél-Pápa-Devecser-Tapolca-
Zánk-Tihany(rege cukrászda,csodálatos panoráma nyilik a Balatonra)-almádi-fehérvár-pest!Ez eddig egy elsődleges elképzelés,tökéletes utak,jó kanyargós részekkel!menetidő kb5óra 55 perc!
Így már jó!
DE finnyás vagy!