na most akkor mikor lesz a túra/túrák-al , ha megint szólinap lenne , legyen időm elcserélni !
ha mind a kettő napon megyünk javasolnám hogy a kykee által felvázolt útvonal legyen 1 X , majd 1 X egy szabályos balcsi kör amit már a múltkor is említettem...
Nincs mit, örülök, hogy segíthettem!
Én anno Aprilia Leonárdohoz használtam, gondoltam továbbadom neked!Elég nehéz ezt megtalálni, én is vagy 3 éve kaptam, csak megtartottam, hátha még jóóó lesz valamire!
A Balázsnak, aki volt velünk a motortúrán,zöld kawasakival volt, neki van ismerőse Csömörön aki neki szoktak szerelni a motort, úgytudom oda viszik csütörtökön!
Miért, esetleg te tudsz valaki jó és olcsó szerelőt?
HI. A gari miatt muszály a 6000 es szervíz szalonban csináltatni? Illetve az ördög nem alszik alapon, érdemes.
A GSR re mennyi gari van, ill. szavatosság?
Én Balcsikört mentem december 6.ikán és senki nem tartott velem anno
Felőlem mehetünk mind 2 nap! Ha te mennél 1 balcsikört,hajrá már 2-en vagyunk!
Szerintem még úgyis csapódnának!
Olajszűrő: 2000
Munkaköltség: 6000 (4800 óradíj + 1000 Ft anyagköltség + 200 Ft borravaló)
ha mind a kettő napon megyünk javasolnám hogy a kykee által felvázolt útvonal legyen 1 X , majd 1 X egy szabályos balcsi kör amit már a múltkor is említettem...
4800 Ft az óradíj, a többi meg az anyagköltség..
ja és benne volt a lánc ell. valamint a szürö tisztitás és tükör állitás is
Én anno Aprilia Leonárdohoz használtam, gondoltam továbbadom neked!Elég nehéz ezt megtalálni, én is vagy 3 éve kaptam, csak megtartottam, hátha még jóóó lesz valamire!
A Balázsnak, aki volt velünk a motortúrán,zöld kawasakival volt, neki van ismerőse Csömörön aki neki szoktak szerelni a motort, úgytudom oda viszik csütörtökön!
Miért, esetleg te tudsz valaki jó és olcsó szerelőt?
Garancia 2 év.
Szavatossága az élelmiszereknek van!
Jótállása van a járműveknek. Azt viszont alaposan el kell olvasni, hogy abba mi tartozik bele.
A GSR re mennyi gari van, ill. szavatosság?