Elméletileg megyek ha nem esik az eső,úgytervezem ottleszek!Szerintem YikeSS is eljön!Jössz YikeSS?Valamint még lehet,hogy jön két haver is!Merre felé indultok?Találkozzunk Gödöllőn a kastélynál 8:30 körül!Valamint olyan korán akartok indulni?Azt meg,hogy végig megyek azt meglátom,lehet,hogy nekem is jobban bejöne a rövidített útvonal,de ezt majd megbeszéljük!
neeem! nem a tempótól függ, h megyek-e... nem tudom mitől függ nem probléma az 500 km sem. csak nem szeretnék egy újabb büntibe belefutni, ezért szoktuk 66km után elhagyni az országot
persze ez a túraterv amúgy meg nagyon jól hangzik
esőben nem megyek sehova!
A 2/a n 90 es tábla van szinte végig. Janival szoktunk arra menni, de ............. Atóól függ, h jössze-e, h
milyen a tempó? Különben arra is gondoltam, h egy rövidített út: Ózdnál le dél felé / Eger / 25 ős út. Ez kb. 170 km rel kevesebb. Ha a Janival csak ketten megyünk, akkor ezt fogom javasolni.
Nem vagyok kényes, de esőben nem megyek. Utálok elázni. Szóval lehet agyalni, jönni és ötleteket mondani.
a vasárnapi túráról érdeklődnék, h a traffik a mi kis hazánkban titeket nem zavarnak? vagy gyakran jártok arrafelé? vagy a sebességhatárokat betartva túráztok? vagy van köztetek sasszem?
mert múlt hétvégén a 2-esen keszitől a határig három helyen mértek.. ez így nem olyan nagy feeling
Azt megköszönném. Nézzzetek be a ,Mátra, fórumba. Holnap beszkennelem az augusztusi Motor Revű közúti balesettel kapcs cikkét. Mikor előzhetsz kereszteződésben? Nagyon nagyon jó a cikk. Szerintem, ha
elovassátok, akkor valójában rájöttök arra, h mintha ezt másképp tanultuk volna. Illetve nem is biztos, h ebben a formában hallottunk róla.
Lesz. Aki bújt, aki nem Vasárnap lesz túra. Kuksi, akkor Te jössz. Igaz. Találkozás 08:00 - 08:30 között
2/a Shell kút 28 km ? Túraútvonal látható a beszkennelt oldalon.
Syrus legfeljebb ketten megyünk és útközben megvilágosodunk.
csak vigyázz magatokra!
Köszi mindenkinek a gratulésönt
nagyon csini mocika kakucsra mikor mész vele először?
Elméletileg megyek ha nem esik az eső,úgytervezem ottleszek!Szerintem YikeSS is eljön!Jössz YikeSS?Valamint még lehet,hogy jön két haver is!Merre felé indultok?Találkozzunk Gödöllőn a kastélynál 8:30 körül!Valamint olyan korán akartok indulni?Azt meg,hogy végig megyek azt meglátom,lehet,hogy nekem is jobban bejöne a rövidített útvonal,de ezt majd megbeszéljük!
persze ez a túraterv amúgy meg nagyon jól hangzik
esőben nem megyek sehova!
milyen a tempó? Különben arra is gondoltam, h egy rövidített út: Ózdnál le dél felé / Eger / 25 ős út. Ez kb. 170 km rel kevesebb. Ha a Janival csak ketten megyünk, akkor ezt fogom javasolni.
Nem vagyok kényes, de esőben nem megyek. Utálok elázni. Szóval lehet agyalni, jönni és ötleteket mondani.
mert múlt hétvégén a 2-esen keszitől a határig három helyen mértek.. ez így nem olyan nagy feeling
szia! képet látsz róla maci adatlapján azt vettem meg kialkudott áron
elovassátok, akkor valójában rájöttök arra, h mintha ezt másképp tanultuk volna. Illetve nem is biztos, h ebben a formában hallottunk róla.
Holnap itthon vgyok 5-6-tól(du) v szombat de.
De ha gondolod reggel (9 körül) Bedobom hozzátokaz emelőt!
2/a Shell kút 28 km ? Túraútvonal látható a beszkennelt oldalon.
Syrus legfeljebb ketten megyünk és útközben megvilágosodunk.