Azért az ilyen túrákra tökéletesen alkalmas a BT14, de a következő a BT016 lesz, legalábbis hátulra.
Köszi Baripeti, hogy említetted ezt a Gumibáró tagot, jók az árai !
Csatlakozom az elöttem szólókhoz, nagyon élvezetes túra volt, nekem 512 km-t sikerült összehoznom.
Köszönet MotoPityunak a remek ötletért.
Mielőbbi gyógyulást az aprilia-nak!
Nos,ha mindenkinek megfelel,akkor 2008. Augusztus 17. Vasárnap!
Résztvevők:
1, Syrus
2, Tutis
3, kykee
Útvonal:Pest-Fehérvár-Almádi(itt ebéd)-Veszprém-Zirc-Bakonybél-Pápa-Devecser-Tapolca-Zánk
a-Tihany(rege cukrászda,csodálatos panoráma nyilik a Balatonra)-almádi-fehérvár-pest!Ez eddig egy elsődleges elképzelés,tökéletes utak,jó kanyargós részekkel!menetidő kb5óra 55 perc!
Gyülekező a Pesti Agip kúton 9órakkor
Vélmény?
Nos,nem nyaralni,hanem fuvarba megyek görögbe.De csütörtökre tolódott
Miattam jöhet a csapat erre,addig kinézek valami nagyon jó túraútvonalat.A csülköst is megnézhetjük,de van jobb.
Bammeg,elvittem a mocit lemosatni és a mosóban összekaristolták a tankomat meg a barátnőm mociján is(gixxi 600)
Az ideg szét basz,hogy ilyen emberek ,ilyen helyen igy dolgoznak
mi kisebb karikát mentünk de elég is volt.
hazafelé újra megnöveltem a saját sebességrekordom és hát így szévédelemmel... issssteni
mentünk volna veletek mi is, csak sajnos megint előbb elígérkeztünk a másik csapatnak...
De jól esett az alvás,csak kár,h korán ébresztett a törpe!
Kuksimanó mikor ért oda a segitség?Remélem nem lesz komly kár a vasban!
Kykee papa mé nem gyütté?Nekem az rémlett,h valami strandolást+kakucsot tervezt(etek)él .
Na mind1!Amúgy + arra gurulunk amerre valaki feldob 1 útvonalat!A szlovák karika Abdul érdeme ,a tegnapi Motopityué !A tied?
ill 24 én De ha nem megy a dolog majd megyek legközelebb.
Azért az ilyen túrákra tökéletesen alkalmas a BT14, de a következő a BT016 lesz, legalábbis hátulra.
Köszi Baripeti, hogy említetted ezt a Gumibáró tagot, jók az árai !
Szia para
Csatlakozom az elöttem szólókhoz, nagyon élvezetes túra volt, nekem 512 km-t sikerült összehoznom.
Köszönet MotoPityunak a remek ötletért.
Mielőbbi gyógyulást az aprilia-nak!
Résztvevők:
1, Syrus
2, Tutis
3, kykee
Útvonal:Pest-Fehérvár-Almádi(itt ebéd)-Veszprém-Zirc-Bakonybél-Pápa-Devecser-Tapolca-Zánk
a-Tihany(rege cukrászda,csodálatos panoráma nyilik a Balatonra)-almádi-fehérvár-pest!Ez eddig egy elsődleges elképzelés,tökéletes utak,jó kanyargós részekkel!menetidő kb5óra 55 perc!
Gyülekező a Pesti Agip kúton 9órakkor
Vélmény?
Nos,nem nyaralni,hanem fuvarba megyek görögbe.De csütörtökre tolódott
Miattam jöhet a csapat erre,addig kinézek valami nagyon jó túraútvonalat.A csülköst is megnézhetjük,de van jobb.
Bammeg,elvittem a mocit lemosatni és a mosóban összekaristolták a tankomat meg a barátnőm mociján is(gixxi 600)
Az ideg szét basz,hogy ilyen emberek ,ilyen helyen igy dolgoznak
Ha az idő pont jó lesz és még a dátum is jó?
Mikó m1ünk?
De kykeet is infózzuk le,mert m1 nyaralni a szerencsés!
hazafelé újra megnöveltem a saját sebességrekordom és hát így szévédelemmel... issssteni
mentünk volna veletek mi is, csak sajnos megint előbb elígérkeztünk a másik csapatnak...
Akkor már 2en vagyunk!
Nektek h sikerült a karika?
De jól esett az alvás,csak kár,h korán ébresztett a törpe!
Kuksimanó mikor ért oda a segitség?Remélem nem lesz komly kár a vasban!
Kykee papa mé nem gyütté?Nekem az rémlett,h valami strandolást+kakucsot tervezt(etek)él .
Na mind1!Amúgy + arra gurulunk amerre valaki feldob 1 útvonalat!A szlovák karika Abdul érdeme ,a tegnapi Motopityué !A tied?