Köszönöm a képeket,nagyon tetszik a kipufogó!A hangja is nagyon jóóó!Mostmár csak a srácot kellene elérnem,hogy tudjak vele beszélni!Árba,hogy alakult,hogy készüljek?Valamint hova valósi a srác?
Ha négykor hazaindulok fél ötre otthon vagyok, kérdés, hogy megvárjátok, amíg leszedem, vagy addigra jöttök, mire leszedtem Majd holnap túlórázok.
Ha megvárjátok akkor 5 óra, ha jöttök szerelni akkor fél ötkor a ház előtt.
nekünk mindegy, ahogy neked jó, mert mi 4-től már nem tudunk mit csinálni, úgyhogy haza kell mennünk úgyis, és onnan jövünk vissza, úgyhogy jó onnantól bármikor.. legyen hét?
Esetleg sportkipufogó ügyben GSR-re jó árban tudna valaki segíteni?Kéne a motoromra a gyári helyett!ÖcsiMura el van havazva, ZoliMurát nem tudom utolérni, Tutis sajnos eladta...!Esetleg más ötlet?
Te vasárnap jössz?
Remélem jóóó idő lesz és megyünk!
Tutis, holnap délután fussunk már össze egy átadás erejéig
Köszönöm a képeket,nagyon tetszik a kipufogó!A hangja is nagyon jóóó!Mostmár csak a srácot kellene elérnem,hogy tudjak vele beszélni!Árba,hogy alakult,hogy készüljek?Valamint hova valósi a srác?
Azt hittem ez a GSR 600 topic!
A hátsó fék sajnos amortizált.
a szaki vasárnapig Miskolctapolcán áztatja a zacsit. be kellene mondatni a hangosbemondóban, hogy húzzon haza mert kiput kell csinálni
Hát ennyiért se rossz ár, újonnan dobozban pedig 15-16e USD...
Na de álmodozzunk tovább!
Ha megvárjátok akkor 5 óra, ha jöttök szerelni akkor fél ötkor a ház előtt.