18 ezernél kell a levegőszűrőt cserélni, ha nem volt hamarabb csere. Ez vonatkozik a gyertyára is.
Minden más a szokásos: Olaj, olajszűrő csere, csavarok áthúzása, kenési pontok zsírzása.
Illetve a láncot kellene megnézni mennyire nyúlott, lehet az is csereérett. Bár 18ezernél még bírnia kell.
Pedig az jár hozzá! Kérd el szépen.
Esetleg még írhatsz a Magyar Suzuki Zrt.-nek, hogy küldjenek neked. (de ezt inkább a kereskedésnek kellene/kellett volna megtennie)
tutis!
18e km-nél is leírnád, hogy mit kell cserélni!?Illetve melyik szervízt ajánlanátok?! a motor a king road-nál lett vásárolva és az eddigi szervizek a Benkőnél voltak megcsinálva!csak hát nem sokár itt a 18000 km
vagy csináljam inkább otthon!?
Tudja valaki mi van előirva a 12 ezres szervíznél? Olaj az biztos levegőszűrő , gyertya? meg még mi fene...
Mivel már nem garis a vas, ezért nem szeretném ha nagyon meghúznának a szervízben.... ezért megveszek előre mindent, csak azt nem tom mi mindent
Nem az én felvételem, de ilyen szar időben mit tud csinálni az ember, netezik... ez a videó pedig nagyon visszaadja azt a hangulatot, amit még májusban átéltem. Az első on-board felvétel volt a kedvenc utam...
De vasárnap már csudajó időnk lesz és irány túrázni, kanyarogni!
Remélem a lábad bírni fogja!