Valakit nem érdekelne egy MIO C 250-s navigáció?' hónapos és kb 5x volt bekapcsolva abból 4x a szobában 35000 pénz!Zsir állapotú!Dobozban papirokkal,valami még ki sincs csomagolva benne....Nem használom azért adom el.....
Megtaláltam egy régebbi írásomat amit ide a fórumra írtam!
Ez állt benne:
Ma megvettem az olajat a GSR-be, végül is a REPSOL MOTO RACING 4T 10W50 olajat vettem aminek literje 2990Ft volt(KELOMOTOR), vettem hozzá olajtszűrőt, a HifloFiltro HF138 ami 1790Ft volt(KELOMOTOR)! Igy összesen megúsztam az egészet 13750Ft-ból!
A Kelomotornál elméletileg olcsóbb!Én ott vettem!Azthiszem 2500Ft/l körül volt az ára,de már nem tudom biztosra,fel kell őket hívni!Annyi a gáz,hogy nincs 4L-es kiszerelés,csak literes!A Pesti úton vannak,nekem közelebb volt,mint az olajshop a szentendrei úton! kelomotor
Nekem 3.555 Ft.
Nem ezért buktak meg, hanem (mint a legtöbb helyen) olyan simlis emberek voltak a vezetők, akik elsikkasztották a befizetésekből befolyó pénz nagy részét. Most pedig miattuk szív sok-sok ember.
Az Allianz Hungária Biztosító Zrt.-nél, hogy jött ki a 7885Ft?Most nézem a neten, nekem 16080Ft a negyedéves és most van 25% online kedvezmény és igy is 12060Ft negyedévre!Akkor most mi van?A K&H Biztosító Zrt.-nél 7452Ft.
Ez állt benne:
Ma megvettem az olajat a GSR-be, végül is a REPSOL MOTO RACING 4T 10W50 olajat vettem aminek literje 2990Ft volt(KELOMOTOR), vettem hozzá olajtszűrőt, a HifloFiltro HF138 ami 1790Ft volt(KELOMOTOR)! Igy összesen megúsztam az egészet 13750Ft-ból!
R= Csere
T= Meghúzás
kelomotor
Tutis a Repsolt mennyiért tudod beszerezni?
Nem ezért buktak meg, hanem (mint a legtöbb helyen) olyan simlis emberek voltak a vezetők, akik elsikkasztották a befizetésekből befolyó pénz nagy részét. Most pedig miattuk szív sok-sok ember.