Dr.Rece Petrocelli!
kykee,sikeres,tehát nem megfelelő,henem sikeres vizsgát tett!hmmmm!én kérek elnézést!
dr.ügyi-fogyi kykee
virágot az emil cimemre kérném!köszi
szasztok,
már csak a visszaolvasás is fárasztó nehogy még írjon is az ember.
kykee remélem most sikerül a vizsgád, ha nem akkor jösz hozzám korrepetálásra, értetted fiam?
sajnálom, hogy nem tudtam veletek menni, de nekem rokon tali volt vidéken. évente egyszer összejön 35-40 rokon, ezt nem lehet kihagyni
22.-én legalább motorozódni fogok én is , mégha nem is veletek (csak nem fogok ilyen társasággal szégyenkezi )
kykee, tényleg nagyon profi a vágás, ilyen jó ménőséget már rég láttam.
dody téged külön üdv. itthon.
a virágos kertben nem jártál? pedig a red lamp area-ban kötelező a használata
Sziasztok!
A köcsögduda hozza 3óraára a kártéritő pénzem!107.000.-eddig! remélem is mert a hétvégén KLÁN TÚRA!
Dody!az eredeti gumi 5400km-et birt!ezzel a slickkel is egy 4000km-et elmenek!és nagyon jóóóóóó4nagyon be lehet dönteni a kanyarba no para!
Tarka!honnan tudtad hogy az a Győzike Swiftje?
Mehetnénk egyet este gurgulázni,ha lesz időnk!a lovasrendőri képemet miért kellett feldobni???ha?
Jól van én meg feldoblak muterodnál,hogy meztelenűl motorozol!
Laca!ezt a képet csak úgy csináltam ha hiányozna a lópofám!csak neked szeretetből!
Hidikét meg pusszantom,és mindent vissza szivok amit eddig mondtam!aki igy pofon rúg egy lovat.........
mit kaphatott a barátja,hogy szólt a száraz láncért!
Üdv mindenkinek,megyek vizsgázni KRESZből 11:30ra!sok kakát nekem!
Szasz kykee+ minden GSR-srác!
Hol készült a kép?? Győzike pözsójában??
Bammeg tegnap nem jöttél mocizni má megint!
Király volt,legurultunk vigántpetendig a bezárt kemencéslángosevőben akartunk enni,de nem volt nyitva mert be volt zárva.Szétkaprattuk a murvát,oszt átcsaptunk füredre fagyit enni+csajokat stírölni.+szombaton is.
Holnap menünk kekkemétre a euroringre.
Na majmég irokéz.
Szevasz Dody!
Örülök, hogy újra itt vagy a topikon!!
A 22.-i túrára természetesen előjegyzésben vagy a fiaddal együtt!
Már csak az a kérdés, hol csatlakoztok hozzánk???
kykee,sikeres,tehát nem megfelelő,henem sikeres vizsgát tett!hmmmm!én kérek elnézést!
dr.ügyi-fogyi kykee
virágot az emil cimemre kérném!köszi
De nem mondom meg mikor, és meddig!
Amúgy elég furcsa ízlésed van!
grat minden gsr tulajnak sztem ez a legszebb suzuki
Egy mosás,kevés,minimum vegytisztítás!
miért nem próbálod egy mosás után visszacserélni a nadrágot?
már csak a visszaolvasás is fárasztó nehogy még írjon is az ember.
kykee remélem most sikerül a vizsgád, ha nem akkor jösz hozzám korrepetálásra, értetted fiam?
sajnálom, hogy nem tudtam veletek menni, de nekem rokon tali volt vidéken. évente egyszer összejön 35-40 rokon, ezt nem lehet kihagyni
22.-én legalább motorozódni fogok én is , mégha nem is veletek (csak nem fogok ilyen társasággal szégyenkezi )
kykee, tényleg nagyon profi a vágás, ilyen jó ménőséget már rég láttam.
dody téged külön üdv. itthon.
a virágos kertben nem jártál? pedig a red lamp area-ban kötelező a használata
A köcsögduda hozza 3óraára a kártéritő pénzem!107.000.-eddig! remélem is mert a hétvégén KLÁN TÚRA!
Dody!az eredeti gumi 5400km-et birt!ezzel a slickkel is egy 4000km-et elmenek!és nagyon jóóóóóó4nagyon be lehet dönteni a kanyarba no para!
Tarka!honnan tudtad hogy az a Győzike Swiftje?
Mehetnénk egyet este gurgulázni,ha lesz időnk!a lovasrendőri képemet miért kellett feldobni???ha?
Jól van én meg feldoblak muterodnál,hogy meztelenűl motorozol!
Laca!ezt a képet csak úgy csináltam ha hiányozna a lópofám!csak neked szeretetből!
Hidikét meg pusszantom,és mindent vissza szivok amit eddig mondtam!aki igy pofon rúg egy lovat.........
mit kaphatott a barátja,hogy szólt a száraz láncért!
Üdv mindenkinek,megyek vizsgázni KRESZből 11:30ra!sok kakát nekem!
Találtam kykeeről lovasképet,tavaly készült Alsóőrsön a HOG-on:
Nekem is küldheted a képeket: szerviz(kukac)autóforras.hu
Hol készült a kép?? Győzike pözsójában??
Bammeg tegnap nem jöttél mocizni má megint!
Király volt,legurultunk vigántpetendig a bezárt kemencéslángosevőben akartunk enni,de nem volt nyitva mert be volt zárva.Szétkaprattuk a murvát,oszt átcsaptunk füredre fagyit enni+csajokat stírölni.+szombaton is.
Holnap menünk kekkemétre a euroringre.
Na majmég irokéz.
Hiányozni fogsz nekünk!!!
Örülök, hogy újra itt vagy a topikon!!
A 22.-i túrára természetesen előjegyzésben vagy a fiaddal együtt!
Már csak az a kérdés, hol csatlakoztok hozzánk???