Sziasztok Barátaim!
Köszi az aggodalmat,már a kezeim között van a GSRkém!egy igazi szig-szalagos GSR!
98.000.-huf a kár,mert komplett lámpacsere67.000.- (az tartja a müszeregységet),fékpedálcsere14.000.-
kormánycsere17.000.-!d e lesz még munkadij és egy streetfighter kormány lesz rajta 27.000.-ért!
A túráig szépen egyben lesz mint uj koában,sőt mégszebb!
Olyan érzés volt ami urrá lett rajtam,mintha a Kittymet bántották volna,ezért lett test,fej,test,gyomor!
én kérek elnézést majd a kúton a közjátékért,de no self controll!
Kösd a f.kalapot a motorod után és húzd végig Almádiban. Aztán a karcolásaira önts egy kis Ballantinest, fertőtlenítés gyanánt. Honnan veszik a bátorságot, hogy elvigyenek szó nélkül egy motort. A verés a legkevesebb, amit kaphat érte.
Szevasz Rece!
Mióta visszajöttem szabadságról tiszta bolondok háza van itt a cégnél!
Tegnap is Mátészalkán voltam!
Igaz motorral és céges benzinnel!
Sajnos a netet azt tényleg kerülöm mostanában.
De majd feljavulok...
test,fej,test,gyomorszáj!aztán összecsusecs! megyek a motorért!ideiglenes megoldásokat hajtottak rajta végre!
de ezért egy új streetfighteres kormányt és minden olyan dolgot tetek rá az ő pénzén ami nekem tetszik!ez a minimum fájdalom dij azaz bánópénz!
Bár csak viccelhetnék,de ilyennel nem szoktam!nagyon szar vicc lenne!
képeket most nem tudok képeket letölteni mert bent van a Nivónál!
Adtam a köcsögnek,ott a benzinkúton,a kamerák elött és a vásárlok elött ütöttem le!szatok rá ha ügyem lesz belőle!ezzel még nincs vége!
Pénze csak annyi van amit a kúton keres egy hónapban 89.000.-huf
egy barátom látott egy ilyen vasat!erröl tudok képeket adni!Chevrolette Corvette 5700ccm,503LE,0-100ra 2mp,ár:15.000.000.-huf
Kykee!
A Marsra viszek neked minden héten pálinkás tyúkhúslevest ha tanakodsz mit tegyél mert én a helyedben lehet megöltem volna.
Szerencsére nekem ilyen ismerősöm nincs. Mert ha még él akkor biztosan azért van mert ismered és nem egy mezei rablovics kötötte el.
Mérd fel az anyagi károkat és próbáld helyrehozatni a géped minél előbb a tahóval mert még most be van szarva.
A lelki sebeid sokkal hoszabb idő alatt gyógyulnak majd be de még fiatal vagy
Mint vmi akciófilmben mi??
Köszi az aggodalmat,már a kezeim között van a GSRkém!egy igazi szig-szalagos GSR!
98.000.-huf a kár,mert komplett lámpacsere67.000.- (az tartja a müszeregységet),fékpedálcsere14.000.-
kormánycsere17.000.-!d e lesz még munkadij és egy streetfighter kormány lesz rajta 27.000.-ért!
A túráig szépen egyben lesz mint uj koában,sőt mégszebb!
Olyan érzés volt ami urrá lett rajtam,mintha a Kittymet bántották volna,ezért lett test,fej,test,gyomor!
én kérek elnézést majd a kúton a közjátékért,de no self controll!
Kösd a f.kalapot a motorod után és húzd végig Almádiban. Aztán a karcolásaira önts egy kis Ballantinest, fertőtlenítés gyanánt. Honnan veszik a bátorságot, hogy elvigyenek szó nélkül egy motort. A verés a legkevesebb, amit kaphat érte.
Mióta visszajöttem szabadságról tiszta bolondok háza van itt a cégnél!
Tegnap is Mátészalkán voltam!
Igaz motorral és céges benzinnel!
Sajnos a netet azt tényleg kerülöm mostanában.
De majd feljavulok...
Még van egy heted a renoválásra!!!
Aztán 22.-én ott a helyed a Klán túrán!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jól tetted kykee,hogy leütötted!!!
Kykee, szomorúan hallom, hogy mi történt.
de ezért egy új streetfighteres kormányt és minden olyan dolgot tetek rá az ő pénzén ami nekem tetszik!ez a minimum fájdalom dij azaz bánópénz!
Majd felmegyek nívóékhoz,megkukk a géped!
képeket most nem tudok képeket letölteni mert bent van a Nivónál!
Adtam a köcsögnek,ott a benzinkúton,a kamerák elött és a vásárlok elött ütöttem le!szatok rá ha ügyem lesz belőle!ezzel még nincs vége!
Pénze csak annyi van amit a kúton keres egy hónapban 89.000.-huf
egy barátom látott egy ilyen vasat!erröl tudok képeket adni!Chevrolette Corvette 5700ccm,503LE,0-100ra 2mp,ár:15.000.000.-huf
Mi van veled? Mé hagyod benne a kulcsot? A kis tapló kifizeti?
A Marsra viszek neked minden héten pálinkás tyúkhúslevest ha tanakodsz mit tegyél mert én a helyedben lehet megöltem volna.
Szerencsére nekem ilyen ismerősöm nincs. Mert ha még él akkor biztosan azért van mert ismered és nem egy mezei rablovics kötötte el.
Mérd fel az anyagi károkat és próbáld helyrehozatni a géped minél előbb a tahóval mert még most be van szarva.
A lelki sebeid sokkal hoszabb idő alatt gyógyulnak majd be de még fiatal vagy
Mi az felcsaptál táv motorgyógyásznak???
Törött motorhoz törött végtagok dukálnak!!
Te most viccelsz????