Csak annyit tudok mondani hogy az isten bassza meg a gyári gumit!
Mentünk egy 350 km-es tempót, semmi gond nem volt, hazaérkezek, erre a házunk előtt elvágódok!
Motornak nincs baja mert fogta a cső, de a bukóm fényezése odalett! 2 hetes bukó, 71ezer pénz!
Most vagy eladom, vagy a fényezést javíttatok. De lehet eladás lesz belőle..La is fényképezem és megy az apróba. Mondjuk csak fényezés sérült, de ilyenre sajna kényes vagyok..
székesfehérváron mentetek veszprém felé, te menté elől a pirossal, mögötted nopara. Egy csapat motoros élén voltam, gondoltam, hogy nem ismertetek meg, csak köszöntetek. A négysávos városi szakaszon.
Mi is hazaértünk hála a magasságosnak.
Kissé elkottáztuk az útvonalat, de azért a szertartásra leértünk. Jó volt végre megismerni Abdul-t és a többi motoros cimbivel találkozni. Hazafelé csak 1 szer igazoltattak, de nopara varázsa és az én szép kutyulim meg gyözte a szervet hogy további jó útak kívánjon
Üdv all!
Én is hazaértem, tetszett a mai gurulás, a Balaton nagyon szép mindig.
Jani, kár, hogy nem tudtál végig velünk jönni... Sipi, remélem te is hazaértél, a pályán kicsit gyorsabb volt a visszaút!
Jó volt látni újra Kykee-t, Hooligánt, no meg először FNDI-éket... és nagyon rossz volt újra szembesülni a baleset helyszínén, hogy kevesebben vagyunk, a mécsest meggyújtva...
Ui: Tutis, nem te jártál fél három körül Balatonfüreden Tihany felé?
Sziasztok.Érdeklödnék hátha tud valaki valamit olyanról hogy a gsxr farokidom felszerelhető e gsr-re.természetesen a gsr-t kicsit átkell alakitani de amugy szerintetek felszerelhető e?
Mentünk egy 350 km-es tempót, semmi gond nem volt, hazaérkezek, erre a házunk előtt elvágódok!
Motornak nincs baja mert fogta a cső, de a bukóm fényezése odalett! 2 hetes bukó, 71ezer pénz!
Most vagy eladom, vagy a fényezést javíttatok. De lehet eladás lesz belőle..La is fényképezem és megy az apróba. Mondjuk csak fényezés sérült, de ilyenre sajna kényes vagyok..
Tudod az én memóriám már nem a régi ...
bazi öreg vagyok, el is fáradtam a mai naptól
Mi is hazaértünk hála a magasságosnak.
Kissé elkottáztuk az útvonalat, de azért a szertartásra leértünk. Jó volt végre megismerni Abdul-t és a többi motoros cimbivel találkozni. Hazafelé csak 1 szer igazoltattak, de nopara varázsa és az én szép kutyulim meg gyözte a szervet hogy további jó útak kívánjon
Maci merre felé, mert én nem láttalak
Nem tud valaki sisak fényezést javító emberkét?
Én is hazaértem, tetszett a mai gurulás, a Balaton nagyon szép mindig.
Jani, kár, hogy nem tudtál végig velünk jönni... Sipi, remélem te is hazaértél, a pályán kicsit gyorsabb volt a visszaút!
Jó volt látni újra Kykee-t, Hooligánt, no meg először FNDI-éket... és nagyon rossz volt újra szembesülni a baleset helyszínén, hogy kevesebben vagyunk, a mécsest meggyújtva...
Ui: Tutis, nem te jártál fél három körül Balatonfüreden Tihany felé?
A túránk 580km megtételével sikeresen záródott. A Brian féle Supercorsa 5-ösre vizsgázott
(talán Nomad-nak van ilyen paripája a közelben,persze lehet h nem innen volt az illető)
Mikor van a találka? 10 v 10:30?
1 nap csak,,,,felvágós