Igen,mert nem vagyok felszines,van annyi vér a tökömben,hogy öszintén leírom,azt amiröl beszélsz /vádaskodsz!ellenben veled seggfej!
Megbízható,ez rólad is elmodható?
nem, ne hagyjuk, kitalálom: az ismerősöd ismerőse már hallott ilyenről. Vagy olvastad a Magyar Nemzetben, hogy volt ilyen. Nem bocs, a kurucz-infóban vagy hogy a pöcsömbe hívják.
Egy járőrautót sem láttam, hogy tolták volna benzin nélkül.
Ember sincs? Én annyi rendőrt látok üldögélni szabálytalan helyen pakoló rendőrautókban....
miért, te ember vagy? Ha már itt tartunk........ha visszaolvasol az itt elhangzott beszélgetéseinkbe, akkor semmit sem kaptál volna. De tényleg befejezem a veled való beszélgetést.
Max akkor, ha az egyik beköpi a másikat vagy fülest kaptok. (hogy én is a királyi többest használjam)
Saját magától nem sok mindent derít fel a rendőrség, sajnos!
(sok lopás, betörés, rablás..... itt kéne jeleskedni, nektek! )
ez nem így működik, nem nézünk más ügyeinek utána, lévén, hogy ellenőrízhető na meg pitiáner seftesekkel nem foglalkozok. Kicsit komolybb ügyekkel dolgozok.
Már régóta általánosságban beszélek a nem tisztességes rendőrökről. (a többségről)
Nem a Kykee dolgáról.
Aranyos ez a király többes, amit mindig használsz. ("így fogjuk meg")
Én értem az utolsó bekezdésem, én írtam. Ellenben veled én kivülállóként is értem, nem hogyha én írtam.
Na látod, ez megint egy tipped volt, és buktad, ugyanis nem érdekelt a dolog nem néztelek meg. Jelzem, hogy mint állampolgárnak jogodban áll megkérdezni, ki kért le téged a nyilvántartóból, és engem nem fogsz megtalálni köztük.
De jó tudni ezeket rólad, kösz az infókat.
Gyerekek, üzleteljetek vele, megbízható
nehogymá te ossz,hogy kivel beszélek