Még mindig beteg a Minimoto Gino, vele leszek itthon. Valamint itt akarok lenni, ha netén megint rosszabodik és vinni kell a kórházba. Aztán még ehhez az is, hogy ahol lett volna, ha egészséges ott most van 2 fosós-hányós beteg gyerek. A közelükbe sem viszem!
Azt hiszem nem kell magyaráznom a fontossági sorrendet.
1. ............................................. ( Gino nem megy..... páran tudják miért )
2. Ze
3. kykee + Monyique
4. ricardo
5. fndi
6. nopara
7. reet (ha nem februárban akartok menni )
8. Maci
9. hayabusagirl
10.Tutis + asszony + cimbi (ZX10R-el)
11. Tybee
12. syrus6(ha 6.-án vasárnap)
13. baripeti+talán mama+talán 1-2 cimbi
14. abdul
Szombat:
1. ............................................. ( Gino nem megy..... páran tudják miért )
2. kykee + Moniyque
3.Tybee + Ádám
4. Ze
5 . abolcskei
6. Pál (abolcskei barátja) cbr 900 / jófélle /
Vasárnap:
1. Nopara
2. Syrus6
3. kykee + Monyique
4. baripeti
5. fndi + Peestabácsi ZZR 400-al
6. Maci
7.Tybee
8. Abdul (Félút, kb. Sárvárnál vissza, de csak Jani miatt)
9. N Feri
10. Tutis + asszony + cimbi
11. Ze
12. hayabusagirl
Remélem csak kurvára unatkozik mindenki, azért ment a virtuális iszapbírkózás.
Mert ha komoly, akkor igen nagy baj van, ha meg nagy a baj, akkor nem érdemes túrázni menni.
Kedd estig legyen szíves mindenki eldönteni, hogy kivel-hányan-mikor jön, a kajáldába le kell adni a létszámot.
amúgy tényleg befejeztem, egy nálam bölcsebb emberrel beszéltem az előbb, aki azt mondta:
Ennek a fórumnak nem az a célja, hogy politikát, üzletet beszéljünk meg rajta, hanem túrákat, motorkat dumálni. Arról szóljon az itteni kapcsolat, a többit meg mindneki vigye haza, és töltse ki ahol akarja.
Azért fizettelek ki, mert azt hittem, ezzel lezárjuk a dolgot, de te azóta is felhozod, úgyhogy nem érte meg. Sokba van nekem az a "baráti" segítség amit annak idején még ingyenesen, önzetlenül felajánlottál. (hányós emoticon) És itt nem az anyagi részéről beszélek, légy vele boldog, hanem arról, hogy azóta is megpróbálsz zsarolni vele. A főnökömnek is megírhatod, ugyanis elévült.
Sajna nincs a céges gépen fuck you képem, de majd este kapsz olyat is
Más, aki akar csatlakozni holnap és kell szállás szóljon időben, mert le kell fixálnunk.
Hmm.
Szerintem kár felülelületes elmondásról és képzelgésekről vitatkozni.
Sem a bejelentést sem az intézkedés mikéntjét nem, vagy csak részben ismeritek.
Véleményem az, ha Kykee sérrelmezte az intézkedést, akkor panaszal élhet.
tutis?