Tényleg nem szabad játszani a tűzzel, én egyszer ültem fel rövidgatyával (nem a látvánnyal volt baj, izmos a lábam, mint a 100 méteres síkfutóké... ) és egyből elcsúsztam fordulás közben.....
Azóta, ha csak egy kilométerre megyek, akkor is farmer + kabát + kesztyű. Egyébként is, nagyon csípnek a forró levegőben felhevülő apró homokszemcsék, kavicsok, rovarok.....
Kedves vagy laca, de szerintem inkább gyorsan elfrelejtették , viszont én sem szeretek sokáig kezet fogni az ördöggel, így többet ezt nem csinálom .
Meg,ha fiúnak öltözöm, akkor lelkesen üdvözölnek is mindig ...
Kipróbáltam a pólós, rövidnadrágos, magassarkú szandálos feelinget, de nem jó .
Egyrészt jó meleg a blokk, másrészt egyetlen motoros sem köszönt vissza....
Tarkát meg kéne tartanunk, és minél előbb találkozni vele személyesen, állat egy fickó.... Télleg, nem jössz 22-én?
Korán eltűntem ma, a nagyobbik fiammal kellett beülnöm a Verdákra......nagyon ajánlom, nézzétek meg!
Steve, grat a km-hez, ezzel szerintem magasan Te vagy az első! Majd várjuk a tapasztalatokat a szervízről! A fogyasztás nálam 8 liter alá sosem megy, de annál többször éri el a 9l/100 km.-et....
Én semmi rosszat nem tudok mondani az 1200-es banditra, attól föggetlenül, hogy műszakilag tényleg elevult.
Maximum a súlya problémás, és hogy piszokul hajlamos felállni kanyarban ha ráfékezel!
Fogyasztásban pl. tutira veri a GSR-t!!!!!!!!!!!!!!!!! Pedig karburátoros!!!
Jó kerülést keves Hidi!
Én meg megyek motort mosni, mert valami randa eső ment előttem hazafelé jövet és tiszta mocsok lett a gépem.
De legalább nem áztam el!!!
én is megérkeztem a lakásfelújításból
egy üveg bánja