Régen is volt!
Régebb óta mint ahogy errefelé megfordultál csak valszeg a nyarat nem Szegeden töltötted
Különben nem tiniparti Remek programokkal és sok sörrel
De biza!
Végignézegettem a a kínálat de már eleve Diabolic-hoz húzott a szívem.
Azt hittem a hármas lesz de élőben és feltéve rá a Spectra Silver Visor csakis a Number One lehetett a befutó
Versenyző replikát semmiféleképpen nem akartam nem csak az ára miatt hanem úgy érzem szentségtörés lenne az én fejemen az én tudásommal
Wow!
Sisakválasztáskor én is szemeztem vele illetve a Roberts replikájával Mivel az új évad miatt az "kiment a divatból" és így csak 150.000 lett volna
Abban biztos voltam hisz mint olvasom ki is öltöztél hozzá
Esetleg márka típus és egyéb jellemzők?
Keleten a helyzet változatlan Sajnos nem én vagyok az egyike a boldog ötöslottónyertes szelvény tulajoknak. De kávéra még bármikor szívesen
Régebb óta mint ahogy errefelé megfordultál csak valszeg a nyarat nem Szegeden töltötted
Különben nem tiniparti Remek programokkal és sok sörrel
a Diabolic az Raid II ???????
Végignézegettem a a kínálat de már eleve Diabolic-hoz húzott a szívem.
Azt hittem a hármas lesz de élőben és feltéve rá a Spectra Silver Visor csakis a Number One lehetett a befutó
Versenyző replikát semmiféleképpen nem akartam nem csak az ára miatt hanem úgy érzem szentségtörés lenne az én fejemen az én tudásommal
Mi az a SzIN?
De nem hogy nem bántam meg hanem olyan örömmel erőltetem a fejemre mintha nem is védőeszköz lenne
Lehet egy kis nosztalgiázás például az idei SzIN-en nem is lenne rossz program számodra
Sisakválasztáskor én is szemeztem vele illetve a Roberts replikájával Mivel az új évad miatt az "kiment a divatból" és így csak 150.000 lett volna
gyorsan abba is hagytunk mindent, inkább elmentünk gyrost enni
Nekem is betört az összes üveg, de nálam egy gázfröccs hatására....
Esetleg márka típus és egyéb jellemzők?
Keleten a helyzet változatlan Sajnos nem én vagyok az egyike a boldog ötöslottónyertes szelvény tulajoknak. De kávéra még bármikor szívesen