Nagyon rendesek vagytok, köztetek a helyem!
Nem tudom, az asszonypajtást hogy tudom rábeszélni a ringre, a tesztnapra sem volt egyszerű....
Teljesen elutasító.....főleg, mikor mondtam, hogy a sportdob kell.....ő nem érti ezt....
Még egy GSR-n sincs yoshimura, júniusban érkezik, nekem is majd utólag szerelik fel(persze ezerig nem is lehet, de hát az két nap...), de már elfogadták rá a rendelést. Csak a bank is úgy gondolja....a probléma az, hogy egyéni vállalkozó vagyok, ezáltal megbízhatatlan....kértek 2005-ös adózás előtti eredményt, ez mínusz 400ezer, de azt nem tudják, hogy ötmilliós tárgyi eszköz beszerzésem volt, annak az üzembehelyezése és tankolása majd" kétmillió, így jött létre a veszteség.
Kipróbáltam a Banditot is, de lelkem mélyén tudtam, hogy GSR lesz belőle.....szerintem tudom én ezt már tavaly szeptember óta, amióta az első fotók kikerültek a gépről...:))
Érdekes módon én is Jawa Mustanggal kezdtem, komoly gép volt az....
A tiszteletbeli Klán tagságot már a Hidinek is felajánlottam, de nem kellett neki.
Lelke rajta...
Szerintem ilyen street fighter múlttal bőven lehetsz Klán tag (tiszteletbeli persze).
OK?
Garázdálkodj csak nyugodtan! Elférünk itt bőségesen!
Kiváncsi vagyok tud e valaki még űberelni minket retro témában!!!
Talán a Hidi????
Hasonló képekkel én is tudnék szolgálni, de azok sajna az otthoni gépemen vannak.
pl. a Jawa Mustang-os korszakomból!
Szerintetek ez a bringám hány lóerős??
A Hidi biztos tudja, ugyi?