Nem semmi! Látom neked már akkor is ment a street fighter-kedés!!!
Én akkor is csak light-osan haladtam.
A Riga kormányt nem gondoltam volna, hogy kitalálod, de tény, hogy az!
Ezeket a képeket vétek volt nem közkinccsé tenni!!!
Hű Steve,
azt hittem a tiéd még narancssárga volt. Na és mit szólsz az enyémhez?
Bár ugyemlékszem neked már elküldtem, viszont közkincsé még nem tettem.
Hi GT!
Azért mégis csak jogsival igazi a dolog!
Igen ma esik! Nincs mit tenni.
Azért azt a mondást biztosan ismered, hogy "Motorozni akkor kell, ha jólesik!" Úgyhogy lehet esőben is nyomulni...
Szépen gyűlnek már a Klán jelöltek!!!!
Az akapító gyűlésről már írtam lentebb és előtte a ott a ring!
Természetesen számítunk rád is!!!!
Már az összes létező GSR szín megtalálható itt a topikon, úgyhogy jöhetsz majd a mattfeketéddel!
Yoshimura dobos GSR-ről még nem tudok. Lehet, hogy te leszel az első!
Így aztán tapasztalat sincs...
Klán tag pedig az lehet, akinek a birtokában legalább 1 db GSR 600-as van, imádja ezt a típust és kellően büszke is rá!!!
KLÁN ALAPÍTÁS: ALSÓÖRS HD TALÁLKOZÓ!!!!
Azon már neked is ott a helyed!!!
Addigra gondolom kitalálunk közösen valami összetartozást kifejező dolgot, (poló, mellény, jelvény, vagy bármi) IGAZ KYKEE????
Szevasz Laca!
Hát, szorítok neked, hogy meg legyen az a május 30!!!
Én egy idényt véghigmotoroztam Big Bandittal, és mondhatom nagyon jó motor! Persze a GSR mellett már szinte kőkorszaki matuzsálemnek számít.
Azért még ma is járnak ilyenekkel és hasonlóakkal. IGAZ HIDI????
Szerintem jó döntés volt a GSR és később egyre inkább erősödni fog benned ez az érzés!!!
Ha van kedved gyere ki május 28.-án a Hungaroringre. Jó néhányan ott leszünk!
Nem baj ha még nem lesz meg a motorod, dumálni azért lehet!
Üdv:
Steve
Azt el is felejtettem, hogy mattfekete lesz. Azért ez, mert csak ez az egy van GSR-ből raktáron....Ez is bizonyos szintű elvetemültséget bizonyít, nem?
És sikerült rendelni hozzá yoshimura dobot, cirka 230ezerért, erről valami tapasztalat valakinél van?
Személyemben még egy KLÁN-taggal bővülhet a GSR-KLÁN, ha van esélyem bekerülni....megsérthettek vele:))
Nagyon tetszett a visszaolvasáskor az összetartásotok, segítőkészségetek
Ha minden jól megy, (a bank már 4 napja ül a papírokon...) május legvégére én is elhozhatom a Hollóstól a gépet. Hát mit mondjak, alig várom....nagyon jó lesz a gép.....
Egy kicsi félsz van bennem, bármennyire megfontolt, nyugodt manusz vagyok, de hát kezdő, ezt nem is tagadom, és az a 98 paci.....A tesztnapkor kipróbáltam, eszméletlen jó volt, azóta is itt van a vigyor az arcomon......Mentünk a 6-os bevezetőjén a Duna mellett, kb. 5. voltam a felvezető mögött, húztuk neki rendesen, aztán azt veszem észre, hogy alig bírok kapaszkodni.....lepillantok a műszerfalra:175km/h.....
nagyon durva volt, de annyira jó is. Semmi gondom nem volt a kezelésével rutintalan létemre, az enyhén sportos testalkatommal is elfértem rajta(185 cm, 135 kg.)
A nagy Bandit és a GSR közt vacilláltam, de a tesztnap mindent eldöntött.
Nagyon remélem, hogy az igért május 30-ra már GSR-tulajként ébredek...:))
Elnézést a hosszúságért, de örülök, hogy a fórumra akadtam, és hát ilyenkor dől a szó....
További jó gurulást, sziasztok
Sziasztok.
Tegnap megkaptam a jogsit . Ma sikerült járatni kicsit a gépet 100km. De sajnos holnapra esőt mondanak úgyhogy csak szombaton tudok legközelebb menni, pedig járatni kéne a gépet és összeszokni vele. Hogy áll a KlÁN Steve hány jelentkező van?
Nem tudom? Klubja mindenkinek lehet!
Klánja csak a GSR-eseknek!!!
Majd levédetjük a nevet!
Ha megszavazzák a többiek, lehetsz tiszteletbeli Klán tag! Na???
A hátrafelé nyilazás jó ötlet, de mi indiánok vagyunk, már elfelejtetted???!!!
Némi műszaki érdekesség.
Egy francia tuning cég átalakító kittet kínál Hayabusához, amivel megalkotható a B King!!!!
Szerintem nagyon állat!!!
Brutál ez a nagyra hízott GSR!!!
Bevallom a lovakhoz nem értek, de úgy nézem meg van mindene és szerintem jól is működik
Az indiánlányodhoz meg gratulálok! Igazán aranyos!!!
A családfa kutatás jegyében, íme a legifjabb Steve, aki mellesleg Martin...
De már jól üli a lovat!
Nekem nagyon együtt van így a kép!
A végtelen prérin lovagló szabad és büszke indián + a végtelen aszfaltcsíkot koptató, szintén szabadságra vágyó és szintén büszke motoros!!
Na de elég a filozófálásból!
Kedves Hidi!
Nem gondolnám, hogy a sor végén a helyed!
Aki olyan szépen veszi az akadályokat mint Te a képen, annak előkelőbb hely jár!
Még motoroséknál is...
Sőt még ha karburátoros Hondád van, akkor is!
Uff, én beszéltem. (vagy ezt nem ilyenkor kell elsütni???)
Én akkor is csak light-osan haladtam.
A Riga kormányt nem gondoltam volna, hogy kitalálod, de tény, hogy az!
Ezeket a képeket vétek volt nem közkinccsé tenni!!!
Jó kis monológ? Senki nem szól közbe, elvitt titeket az eső??
Na de én sem panaszkodhatok, mezítlábas bőrsaruban egykerék
azt hittem a tiéd még narancssárga volt. Na és mit szólsz az enyémhez?
Bár ugyemlékszem neked már elküldtem, viszont közkincsé még nem tettem.
Azért mégis csak jogsival igazi a dolog!
Igen ma esik! Nincs mit tenni.
Azért azt a mondást biztosan ismered, hogy "Motorozni akkor kell, ha jólesik!" Úgyhogy lehet esőben is nyomulni...
Szépen gyűlnek már a Klán jelöltek!!!!
Az akapító gyűlésről már írtam lentebb és előtte a ott a ring!
Természetesen számítunk rád is!!!!
Yoshimura dobos GSR-ről még nem tudok. Lehet, hogy te leszel az első!
Így aztán tapasztalat sincs...
Klán tag pedig az lehet, akinek a birtokában legalább 1 db GSR 600-as van, imádja ezt a típust és kellően büszke is rá!!!
KLÁN ALAPÍTÁS: ALSÓÖRS HD TALÁLKOZÓ!!!!
Azon már neked is ott a helyed!!!
Addigra gondolom kitalálunk közösen valami összetartozást kifejező dolgot, (poló, mellény, jelvény, vagy bármi)
IGAZ KYKEE????
Hát, szorítok neked, hogy meg legyen az a május 30!!!
Én egy idényt véghigmotoroztam Big Bandittal, és mondhatom nagyon jó motor! Persze a GSR mellett már szinte kőkorszaki matuzsálemnek számít.
Azért még ma is járnak ilyenekkel és hasonlóakkal. IGAZ HIDI????
Szerintem jó döntés volt a GSR és később egyre inkább erősödni fog benned ez az érzés!!!
Ha van kedved gyere ki május 28.-án a Hungaroringre. Jó néhányan ott leszünk!
Nem baj ha még nem lesz meg a motorod, dumálni azért lehet!
Üdv:
Steve
És sikerült rendelni hozzá yoshimura dobot, cirka 230ezerért, erről valami tapasztalat valakinél van?
Személyemben még egy KLÁN-taggal bővülhet a GSR-KLÁN, ha van esélyem bekerülni....megsérthettek vele:))
Nagyon tetszett a visszaolvasáskor az összetartásotok, segítőkészségetek
Ha minden jól megy, (a bank már 4 napja ül a papírokon...) május legvégére én is elhozhatom a Hollóstól a gépet. Hát mit mondjak, alig várom....nagyon jó lesz a gép.....
Egy kicsi félsz van bennem, bármennyire megfontolt, nyugodt manusz vagyok, de hát kezdő, ezt nem is tagadom, és az a 98 paci.....A tesztnapkor kipróbáltam, eszméletlen jó volt, azóta is itt van a vigyor az arcomon......Mentünk a 6-os bevezetőjén a Duna mellett, kb. 5. voltam a felvezető mögött, húztuk neki rendesen, aztán azt veszem észre, hogy alig bírok kapaszkodni.....lepillantok a műszerfalra:175km/h.....
nagyon durva volt, de annyira jó is. Semmi gondom nem volt a kezelésével rutintalan létemre, az enyhén sportos testalkatommal is elfértem rajta(185 cm, 135 kg.)
A nagy Bandit és a GSR közt vacilláltam, de a tesztnap mindent eldöntött.
Nagyon remélem, hogy az igért május 30-ra már GSR-tulajként ébredek...:))
Elnézést a hosszúságért, de örülök, hogy a fórumra akadtam, és hát ilyenkor dől a szó....
További jó gurulást, sziasztok
Tegnap megkaptam a jogsit . Ma sikerült járatni kicsit a gépet 100km. De sajnos holnapra esőt mondanak úgyhogy csak szombaton tudok legközelebb menni, pedig járatni kéne a gépet és összeszokni vele. Hogy áll a KlÁN Steve hány jelentkező van?
Itt küldöm a motorod!!!!
Piros ahogy kérted!!!
Na?
Klánja csak a GSR-eseknek!!!
Majd levédetjük a nevet!
Ha megszavazzák a többiek, lehetsz tiszteletbeli Klán tag! Na???
A hátrafelé nyilazás jó ötlet, de mi indiánok vagyunk, már elfelejtetted???!!!
Egy francia tuning cég átalakító kittet kínál Hayabusához, amivel megalkotható a B King!!!!
Szerintem nagyon állat!!!
Brutál ez a nagyra hízott GSR!!!
Úgy látom Te úgyis mindíg nyugatra motorozol...
Ezt üzenem a többi GSR KLÁN-osnak is. Irány Győr, aztán Sopron! Jó kis túra! Vélemény???
Teljesen elhomályosítjátok azt a Yamahát!
Azért akkor már inkább Honda!
Bocs" Rece!!!
Az indiánlányodhoz meg gratulálok! Igazán aranyos!!!
A családfa kutatás jegyében, íme a legifjabb Steve, aki mellesleg Martin...
De már jól üli a lovat!
A végtelen prérin lovagló szabad és büszke indián + a végtelen aszfaltcsíkot koptató, szintén szabadságra vágyó és szintén büszke motoros!!
Na de elég a filozófálásból!
Úgyhogy tudom mi a dörgés!
Na de beindult a fantáziám! Az alábbi képek ennek a termékei...
Gyanús??? Hát a gondolataimba látsz...
Persze lehet, hogy én lennék az a bizonyos sötétben bújkáló ellenség!
Injektorral a hónom alatt
Nem gondolnám, hogy a sor végén a helyed!
Aki olyan szépen veszi az akadályokat mint Te a képen, annak előkelőbb hely jár!
Még motoroséknál is...
Sőt még ha karburátoros Hondád van, akkor is!
Uff, én beszéltem. (vagy ezt nem ilyenkor kell elsütni???)