Majd tavaszra behabosodik, majd meglásd, most még mindenkin érződik az elmúlt nem kicsit gyenge év, plusz a motorelvonási tünetek.
Még elég korai, de a nyitó túra megint lehetne a Fertő-tó, meg a Lila tehén étterem, legalább akkora létszámmal, mint idén... de szép is volt... addigra rendbejönnek a dolgok, mert ha nem, akkor csúnya világot rendeztetek az Attissal
Steve!
Szia!Nem magyarázkodtam és akkor is fizettem és az utolsó rohadt petákommal mentem és adtam a kezébe,mikor volt!Sajnos több most a kiadásom,mint a bevételem és ezért nem tudom megoldani,nem pedig azért mert a hozzáállásom szar,szemét,gerinctelen.
Baráti társaság voltunk?Tehát akkor ki lettem innen tíltva?Vagy mi ez a múlt idő?Egyenlőre mi még itt vagyunk és Te tüntél el.
Ha meg már beleszoltál,akkor se lekezlően beszélj velem,mint egy gyilkossal,mert én sem tettem Veled soha!
Köszönöm és részemről lehet rám bármit mondani meg kiutálni,nem szándékos,mint ahogy ezt a torzitott tükörképet állítod,de a kötelezettségem az folyamatos!Viszont nem vagy Te az Apeh vagy valami pénzügyi szervezet,hogy átvilágits,az anyagi helyzetemet illetően.
Én sem kérdeztem Tőled, ahogy senkitől sem.
Ezzel végleg befejeztem.
pont életet mentett akkor , és sajna nem mindenkiét sikerült ! szerintem nem az volt a legfontosabb abban a pillanatban hogy a hátam mögött röhögjetek ki . vagy terelni kellett ?
Majd tavaszra behabosodik, majd meglásd, most még mindenkin érződik az elmúlt nem kicsit gyenge év, plusz a motorelvonási tünetek.
Még elég korai, de a nyitó túra megint lehetne a Fertő-tó, meg a Lila tehén étterem, legalább akkora létszámmal, mint idén... de szép is volt... addigra rendbejönnek a dolgok, mert ha nem, akkor csúnya világot rendeztetek az Attissal