Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez ellen csak te tehetsz.....
nesszójjábeee ...ha beleszóltam volna = akkor véleményt nyílvánítottam volna!

Mi a bajom?
Motorelvonási tüneteim vannak!
szerintem ebbe nem kéne beleszólni. Neked sem
Miért, neked mi a bajaod?
Üdv néktek!

Faxa idő, süt a nap!

Skacok ne marjátok egymást. Van elég bajunk így is. Nem?
Na, végre rendes sebességgel megy a netem
Gino, sikerült szervízkönyvet találnod?
Szevasz Ric!
Örülök, hogy látlak, bár az apropó tényleg nem szerencsés.
Sajnos az élet nem mindig habos torta…
Na, de megyünk még mi motorozni!
A többi meg majd kialakul.
A Blacké ugyanez.
Sziasztok
Én kipróbáltam ezt a kütyüt amitől állítólag 1.2.3 fokozatban teljes kapacitását eléri a motor. Nagy sz..t sőttttt még rosszabb lett , sem gyorsulásra sem végsebességre nem lett jobb. Egy pl : beépítés előtt 2.ban 7 ezres fordulatnál rápöccintettem a kuplungra és már ágaskodott is , beépítés után 9 ezernél éppenhogy de inkább fölötte. Ráadásul még odaragasztottak egy + sebességkijelzőt is ami egyáltalán nem tetszett. A vége az lett hogy visszavittem ,aminek nem nagyon örültek. Amikor felvetettem nekik hogy padon teszteljük le hogy mit is mutat a teljesítménygörbe előtte és utána szó nélkül visszaadták a pénzt és leszerelték. Hát ennyi az én story-m.
Remélem segíthettem
Üdv Nabo
Jó reggelt 599-cesek!
Néztam tegnap az egyik ilyen motoros katalógust, amiben ruhák, kiegészítők, protektorok (stb..) vannak, és találtam benne tök yo Alpinestartos, Foxos, Scottos pulcsikat, meg sapkákat, meg pólókat, meg gatyókat, sőt még cipőt is!
Jóreggelt!
Tök yo az a "rendszámfelhúzó", így vidékiesen mondva! The_bear, nem tudod, tényleg lesz rendszám az 50 ccm-eseken? Ha lesz, akkor én beszerzek magamnak!Mégjobban áttudjam verni az embereket! Már csak egy jó hang kéne, és tök yo lenne!Mármint az enyémnek!
Ok. És a Blackmotorsé állítható,nem tudod?Más. www.prop-tech.hu Vannak "érdekes" dolgaik a motorjainkhoz. speed box,gear controller,stb. Vélemény,srácok? Üdv!
amúgy a kykee-én és a Syrusén sincs
na lépek aludni, hulla vagyok. Jó éjt gyerkek.
sőtt, ha megnézi, tisztelt uram, azért ilyen a szög, hogy a lámpa jól bevilágíccsa
de, van, benne van a hátsó lámpa búrában.
Hali.
A gumi rendben
...... de figyeld már nincs rajta rendszám világítás
10.000
rossz a szemem már, elteszem magamat holnapra
E betűs, apa, E betűs, Pirelli Supercorsa.
Ja most látom hogy gyári, azt hittem vágott slick
mert mi baj a gumival?
miből gondolod, hogy bele akarok szólni?
Őszinte üdvözléssel köszöntöttem az Istvánt, hátsó gondolat nélkül.

amúgy kivételesen egyetértek Veled
Há né má! Szóljunk egy rendőrnek hogy ezen milyen gumi van! Maci! Né má! Ja, Tied?
15900HUF. Mondjuk annyit nem ér. A Feri féle 10 volt, mert neki nem kellett. De ő is annyiért vette.