hűű, vigyázz, nehogy megártson a nagy km számok számolás közben
de legalább Te ennyit mehettél
azért óvatosan a 3szögek gyártásával, sok a zsernyáki ellenőrzés
fékbehúzás: az fz6-os haverom, akinek tavaly februárban született a kisfia és aki tavaly júliusban vette a gépét, pár hete "dunsztolta" el - úgy 6300km-rel ebből úgy bő 1000-et tettem én bele
Szegény gyerekre fogta
HI: Nekem nincs elvonási tűnetem . Ma 18km beletettem. Faxa idő volt. Élvezetem a dolgot és vigyáztam 6500 főlé nem pörgettem 120 km van az órában. Ha csütörtökön legalább 5-6 C lesz
megint megyek a környékra. Megpróbálok bemenni a Ringre. Jó nagy a parkolója meg a gokart pálya mellett place is nagy. DE kiegyeznék egy Kerepes Dunakeszi Gödöllő háromszőggel.
Papi!
Én azért egy egész litániát bevállalnék, természetesen nem azért, hogy én esetleg 5 hét után motorozhassak, nem ám, hanem hogy Te mocival mehess munkába
SZevasztok!
MOst láttam 18:30 körül a Jászai Mari téren egy helyszínelést, csak egy fekete szürke gsr (UHY-208) állt ott, se motoros se kocsi semmi.... de volt pár rendőr..... Valamit tudunk róla?
aha, értem
örülök, hogy GSR600 topic-képviselőnek tartasz
jut eszembe: nem tudom ki, hol, merre és meddig szervezi a szilveszteri bulit, de sajnos tegnap megtudtam, hogy 31.-től be vagyok osztva készenlétesnek, úgyhogy ha csak nem tartjuk egy korábbi napon a szilvesztert, akkor én nem tudok megjelenni
de legalább Te ennyit mehettél
azért óvatosan a 3szögek gyártásával, sok a zsernyáki ellenőrzés
Nem is rossz taktika!
de jó vicceid vannak
Szegény gyerekre fogta
15:10-kor indulnom kell otthonról.
megint megyek a környékra. Megpróbálok bemenni a Ringre. Jó nagy a parkolója meg a gokart pálya mellett place is nagy. DE kiegyeznék egy Kerepes Dunakeszi Gödöllő háromszőggel.
Én csak attól félek,h nekem is behúzza a féket ami a mocit illeti!De majd megoldom vhogy!
Én azért egy egész litániát bevállalnék, természetesen nem azért, hogy én esetleg 5 hét után motorozhassak, nem ám, hanem hogy Te mocival mehess munkába
remélem semmi komoly
(ám a Papinak sem )
Szííyasztok 600 as ok
Felszólítok mindenkit, hogy rebegjen 1 -2-99 imát este.Szép időért
Holnap motorral mennék dolgozni.
Rászabaditanék egy gyönyörű motort Budapestre !
MOst láttam 18:30 körül a Jászai Mari téren egy helyszínelést, csak egy fekete szürke gsr (UHY-208) állt ott, se motoros se kocsi semmi.... de volt pár rendőr..... Valamit tudunk róla?
örülök, hogy GSR600 topic-képviselőnek tartasz
jut eszembe: nem tudom ki, hol, merre és meddig szervezi a szilveszteri bulit, de sajnos tegnap megtudtam, hogy 31.-től be vagyok osztva készenlétesnek, úgyhogy ha csak nem tartjuk egy korábbi napon a szilvesztert, akkor én nem tudok megjelenni