ez GSR-re van, én a Blackmotorsnáé néztem, Nferiét vettem meg. Waltermoto a gyártója.
Viszont nem tetszett ahogy megoldották a hátsó lámpa takarását, ezért levágtam a gyári lámpatartó alját és azt kombináltam a walteressel.
Nem támadok rád Kykee!
Szerintem egy baráti társaság voltunk, ahol ez a fajta hozzáállás nem megengedhető! Érted? Motoros baráti társaság…
Van egy dolog, amit úgy hívnak betyár becsület, e szerint ha összeszarod magad akkor is teljesíted amit ígértél, mert kötelez az adott szavad! És itt nincs lehetőség magyarázkodásra!
Nekem ez a véleményem és ezzel be is fejeztem a témát.
Üdv
Steve
Szerintem,pont az indextől szép a hátulja!Ne felejtsd el,hogy az elsőhöz nem fog passzolni és kutyulinak ez a karakteréhez tartozik! Maradjon a gyári index csak fúrdd a kipuff alá valahogy
Egy napon 2005ben a kedves Levente "barátom" kért a volt nőmtől 45ezret aznap estig a hátam mögött és egy év múlva sem adta meg neki,közben meg mellettem vette a bukóját 60.000ért és vártam,nem szóltam!
De örülök,hogy egy gereinctelen féregnek tartasz,mint egy tolvajt és állítasz be ide mint egy bíró és beleszólsz ebbe!
Néző pont kérdése,hogy ki ,hogy reagál az ilyenre.
Örülj annak,hogy van jó állásod és havi sok fixed,mert Te sosem kerülsz ilyen helyzetbe.
Viszont nem tetszett ahogy megoldották a hátsó lámpa takarását, ezért levágtam a gyári lámpatartó alját és azt kombináltam a walteressel.