Sebaj... Vasmacskát ledobni, vitorlát bonts, és alvás! Ez talán segíthet!
Dehogy kötözünk, nagyon jó kis műsor volt az! Nem teszed fel wiwre saját videónak?
Na igen, Pöfit már én is sajnálnám kizavarni ebben a latyakban...
Szasz Macc ! Az a helyzet, hogy én ma kómásabb vagyok mint tegnap... Te nem pislogol nehezeket ?
Sejtettem... ma vagyok másnapos. De dógoz van, így egész jól eltelt a nap. Eddig... most már ehhez sincs kedvem.
Legközelebb kötözzetek le, ha "tudathasadásom" lesz... Megnéztem a vidit a cégben... még jó, hogy senkit nem hívtam oda, hogy így mulatunk "mi"!
Vóóóót baj asszem a "tökkel"!
Ezek szerint én is öngyilkosjelölt vagyok Pedig kis szmötyi gyerekkorom óta élem át kétkeréken a havas utakat :) Annyi különbséggel, hogy akkor még a pedálon volt a lábam, és úgy mentem, most meg kétoldalt lógatom biztosítékként :p
Amikor még Simsonoztam, akkor nem volt "tél". Gyakorlatilag minden hová azzal mentem, hóban, esőben... 3 réteg ruha, azt GO.
No, ezt már most nem csinálnám meg.
Viszont egy 3-5 lóerős 50-essel gond nélkül lehet ilyenkor is mocizni! Sőt, még gumi is van hozzá!
Nagy forgalmú főút, -4 C°, szakadó hóesés, jégbordás út. Nekem ez nem fér bele a biztonságos motorozásról alkotott képbe, ergo nekem ő öngyilkosjelölt. Kifejtsem esetleg bővebben is?
Ez megfontolandó! Csak akkor lehet, hogy kirúgódok véletlen a munkahelyemről, és akkor nem lesz moccozás, meg íjjászkodás tavasszal. Azt meg nagyon nem szeretném.
Én itten dolgozok az Árpád hídnál. De már nem járok mocival énsemnem. Ráadásul kímélem magam az eféle horrorisztikus látványoktól, mert mikor jövök akkor még csukva van a szemem, amikor meg megyek akkor már csukva van.
Az egyik a Thökölynél manőverezett a gyalogosok közt, a másik meg az Árpád hídnál...
Komolyan aszittem, h rosszul látok .
Meg még volt pár robogó, meg egy régebbi, 80-as évekből származó valami, de jó nagy dög volt .
Eszementek ...
Dehogy kötözünk, nagyon jó kis műsor volt az! Nem teszed fel wiwre saját videónak?