Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sebaj... Vasmacskát ledobni, vitorlát bonts, és alvás! Ez talán segíthet!
Dehogy kötözünk, nagyon jó kis műsor volt az! Nem teszed fel wiwre saját videónak?
Na igen, Pöfit már én is sajnálnám kizavarni ebben a latyakban...
Szasz Macc ! Az a helyzet, hogy én ma kómásabb vagyok mint tegnap... Te nem pislogol nehezeket ?
szerintem... de az én véleményem úgysem mérvadó.
Sejtettem... ma vagyok másnapos. De dógoz van, így egész jól eltelt a nap. Eddig... most már ehhez sincs kedvem.
Legközelebb kötözzetek le, ha "tudathasadásom" lesz... Megnéztem a vidit a cégben... még jó, hogy senkit nem hívtam oda, hogy így mulatunk "mi"!
Vóóóót baj asszem a "tökkel"!
Hogy vagy, Sandokan? Nem brüng a tök?
Ezek szerint én is öngyilkosjelölt vagyok Pedig kis szmötyi gyerekkorom óta élem át kétkeréken a havas utakat :) Annyi különbséggel, hogy akkor még a pedálon volt a lábam, és úgy mentem, most meg kétoldalt lógatom biztosítékként :p
Mondjuk keveset mentem országúton...
Amikor még Simsonoztam, akkor nem volt "tél". Gyakorlatilag minden hová azzal mentem, hóban, esőben... 3 réteg ruha, azt GO.
No, ezt már most nem csinálnám meg.
Viszont egy 3-5 lóerős 50-essel gond nélkül lehet ilyenkor is mocizni! Sőt, még gumi is van hozzá!
akkor az öszes futár (mint én is voltam) öngyilkosjelölt? pah
Nagy forgalmú főút, -4 C°, szakadó hóesés, jégbordás út. Nekem ez nem fér bele a biztonságos motorozásról alkotott képbe, ergo nekem ő öngyilkosjelölt. Kifejtsem esetleg bővebben is?
De édeeees! Akár tripla is járhat neki... Vagy egész napi dögöny. Rajtam nem múlik!
Nem megy az alvás? brrr... olyan korán csak Teddy megy gályázni....
Pedig ííígy örült volna Neked! Ezért legközelebb dupla adag dögönyözés jár neki, hogy elhúztad előtte a mézesmadzagot!
én ma is láttam motorost a városban hajnal 5:40-kor... hát... kocsiból nem szoktam integetni, de most majdnem nyomtam neki, hogy riszpekt
Ez megfontolandó! Csak akkor lehet, hogy kirúgódok véletlen a munkahelyemről, és akkor nem lesz moccozás, meg íjjászkodás tavasszal. Azt meg nagyon nem szeretném.
mér öngyilkosjelölt?
Tudom én! De ezt nem tudtam kihagyni!
Adj egy simit Sajónak helyettem, mert elmaradt tegnap...
Nem tudom mennyi látható a jóképességű öngyilkosjelöltből. Nevezetes esemény a 6-son volt látható dec 28-án a kora esti órákban a nagy forgalomban.
nem is neked ment a célzás!
Majd gyere be hozzám, ha mész melóba, mert fennforgás van... köcce!
Inkább variáld meg egy kicsit! Oda és vissza legyen nyitva, és ott legyen csukva! Egész nap!
Én itten dolgozok az Árpád hídnál. De már nem járok mocival énsemnem. Ráadásul kímélem magam az eféle horrorisztikus látványoktól, mert mikor jövök akkor még csukva van a szemem, amikor meg megyek akkor már csukva van.

Az egyik a Thökölynél manőverezett a gyalogosok közt, a másik meg az Árpád hídnál...
Komolyan aszittem, h rosszul látok .
Meg még volt pár robogó, meg egy régebbi, 80-as évekből származó valami, de jó nagy dög volt .
Eszementek ...
nem én voltam! de itt az Egressy környékén én is szoktam látni egyet
Hali!
Én csak segédmotorost láttam, de a hajam így is az égnek ált. Kb 1,5 km/h-val mehettek , a lábaikat sítalpszerű támasztéknak használva.