Abban mások!
Az sms szövege: Locoid 0,1 százalék (nem találom a százalék-jelet ) Köcce! Ez fonti, mert leesik a kezem. Reggel be is hozhatod a receptet, ha meglesz, mert ébren leszek!
Én megálmodtam a megoldást. Legközelebb viszek egy papírzacskót a pofimra, lyukat vágok a szememnek, hogy azért mégiscsak lássam a produkciókat és a nózimnak légcserélés elősegítése végett. (ejj, ez a megfogalmazás ) Így legalább előnyösek lesznek a fotóapparátok
Egy ilyen koreográfia a pillanat műve Medvééknél! Nem kell sokat gondolkozni rajta... viszont visszatartani sem bírom soha! Például ezért "sem" járok Operabálba!
A házibuli és a kertiparty azjóaz!
Hehhe, Macc, okvetlen hozzál össze valami koreográfiát arra is ...
Én meg asszem legközelebb inkább nem hadakozok, ha Erik fényképezőgéppel a közelben van, hátha elkerülöm ezeket a szép pillanatfotókat ...
Akkó" télleg nemtudom...
Minden esetre vigyorgok, ha visszagondolok az nagy évbúcsúztatóra! Lassan visszatérnek az emlékek! Már alig van homályos foltom.
Mikóóóó lesz pótszilveszter?
Nemnem! Én abból a löttyből nem ittam, nem ment el az eszem teljesen szabadságra! Elég bizarr színe és állaga volt. Sőőt, biztosíthatlak, hogy Cicah sem ivott belőle.
Szerintem abban a "rózsaszín álomban" volt a felejtésetek. Bár, Blue itta belőle a legtöbbet és mégis emlékszik...
Mindig csak egyel, mindig csak! Egyszerre csak egyel!
Arra az előadásra én is! Wááááá, már alig várom a következő bulit, és Maciműsort!
Te sem arra emlélszel, hogy Maci csak egyszer ivott többször? Rossz a memóriánk ezek szerint.
Azt hiszem Teddy is ugyan ezt érzi az alvással kapcsolatban. Bár én "egyel" többször emeltem fel a poharat.
A következő bulira gyúrok már "magánszám" ügyileg! Azt hiszem, hogy Indiana Jonest fogom alakítani laza 5 percig! Vagy maradok Chewbacha-nál a STAR WARS-ból!
Nem azé vagyok kómás, mert sok volt az alkohol, hanem mert kevés az alvás - tegnap, mára meg jó sokat aludtam, és ez most valahogy ellentétesen hatott .
Nektek nem sisak, vagy sisakmaszk kellene, hanem agyász szakember! Sajnos nincs már meg a Lipót!
Vagy maszkban, abból úgyis csak a szemünk van ki.
Az sms szövege: Locoid 0,1 százalék (nem találom a százalék-jelet ) Köcce! Ez fonti, mert leesik a kezem. Reggel be is hozhatod a receptet, ha meglesz, mert ébren leszek!
Aszittem, hogy más van a jegyzetekben!
A házibuli és a kertiparty azjóaz!
Én meg asszem legközelebb inkább nem hadakozok, ha Erik fényképezőgéppel a közelben van, hátha elkerülöm ezeket a szép pillanatfotókat ...
Minden esetre vigyorgok, ha visszagondolok az nagy évbúcsúztatóra! Lassan visszatérnek az emlékek! Már alig van homályos foltom.
Mikóóóó lesz pótszilveszter?
Mindig csak egyel, mindig csak! Egyszerre csak egyel!
Te sem arra emlélszel, hogy Maci csak egyszer ivott többször? Rossz a memóriánk ezek szerint.
Kíváncsi leszek .
Eggyel többször? Hányszor eggyel többször Macc pajtás ?
A következő bulira gyúrok már "magánszám" ügyileg! Azt hiszem, hogy Indiana Jonest fogom alakítani laza 5 percig! Vagy maradok Chewbacha-nál a STAR WARS-ból!