Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szííyasztok 500 as ok
Lányok!
Nektek nem sisak, vagy sisakmaszk kellene, hanem agyász szakember! Sajnos nincs már meg a Lipót!
Az igaz! Akkor varrassunk egy pinket, vagy zebramintásat vagy valami hasonló szépet!
Na igen, de csak a maszk hülyén néz ki a motoros cucc nélkül ...
Az sem rossz megoldás. Főleg, ha olyan szép pillangós, mint amit kinéztem
Vagy maszkban, abból úgyis csak a szemünk van ki.
Abban mások!
Az sms szövege: Locoid 0,1 százalék (nem találom a százalék-jelet ) Köcce! Ez fonti, mert leesik a kezem. Reggel be is hozhatod a receptet, ha meglesz, mert ébren leszek!
Én tudok jobbat: bukósisakban megyek ...

Aszittem, hogy más van a jegyzetekben!
Én megálmodtam a megoldást. Legközelebb viszek egy papírzacskót a pofimra, lyukat vágok a szememnek, hogy azért mégiscsak lássam a produkciókat és a nózimnak légcserélés elősegítése végett. (ejj, ez a megfogalmazás ) Így legalább előnyösek lesznek a fotóapparátok
Egy ilyen koreográfia a pillanat műve Medvééknél! Nem kell sokat gondolkozni rajta... viszont visszatartani sem bírom soha! Például ezért "sem" járok Operabálba!
A házibuli és a kertiparty azjóaz!
Hehhe, Macc, okvetlen hozzál össze valami koreográfiát arra is ...
Én meg asszem legközelebb inkább nem hadakozok, ha Erik fényképezőgéppel a közelben van, hátha elkerülöm ezeket a szép pillanatfotókat ...
Akkó" télleg nemtudom...
Minden esetre vigyorgok, ha visszagondolok az nagy évbúcsúztatóra! Lassan visszatérnek az emlékek! Már alig van homályos foltom.
Mikóóóó lesz pótszilveszter?
Bezony, azt a rózsaszín valamit én sem kóstoltam meg . Valahogy nem bíztam benne ...
Nemnem! Én abból a löttyből nem ittam, nem ment el az eszem teljesen szabadságra! Elég bizarr színe és állaga volt. Sőőt, biztosíthatlak, hogy Cicah sem ivott belőle.
Szerintem abban a "rózsaszín álomban" volt a felejtésetek. Bár, Blue itta belőle a legtöbbet és mégis emlékszik...
Mindig csak egyel, mindig csak! Egyszerre csak egyel!
Ebben a buliban mindenki főszereplő volt... és főleg hős, hogy "bírtak".
Arra az előadásra én is! Wááááá, már alig várom a következő bulit, és Maciműsort!
Te sem arra emlélszel, hogy Maci csak egyszer ivott többször? Rossz a memóriánk ezek szerint.

Kíváncsi leszek .
Eggyel többször? Hányszor eggyel többször Macc pajtás ?
És ime a fő hős.
Azt hiszem Teddy is ugyan ezt érzi az alvással kapcsolatban. Bár én "egyel" többször emeltem fel a poharat.
A következő bulira gyúrok már "magánszám" ügyileg! Azt hiszem, hogy Indiana Jonest fogom alakítani laza 5 percig! Vagy maradok Chewbacha-nál a STAR WARS-ból!
Nem azé vagyok kómás, mert sok volt az alkohol, hanem mert kevés az alvás - tegnap, mára meg jó sokat aludtam, és ez most valahogy ellentétesen hatott .
pedig én próbáltalak rávenni! de olyan merev voltál! hehe
Most hogy mondod... Én se eleget...
Macsesz: nem is láttam itókáspoharat a mancsodban!
ügyes vót a mackó, és jó volt az előadása is!