Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te galád:-)

A nyuszit ne, a kis sárga csibéket se......és a csodás virágokat szabad?

Táplálkoz levegővel!
Tisztelt buktacsőigénylő egyedek!

Tárgyaltam "oszibával".
Van jó hírem és van kevésbé jó is.

Elkészíti, ha kérjük kb. február elejére.
Gond, hogy már nincs olyan csöve, amiből tavaly nekem készített (az maradékból volt). Így nem tudni pontosan, hogy mennyiért beszerezhető. (Valami speckós, varratnélküli, vastagfalú...stb.) Így azt mondta az árra, hogy 10 rugó lehet a vége festéssel együtt, de biztosat csak a jövő héten tud, ha utána nézett. Hát ez van.
Így kérdezem a kedves érdeklődőket, hogy megfelel-e

adjál neki pálinkát is... répa pálinkát
fogadjunk az akksid sem szerelted ki... azért van még mindig ilyen ratyi idő
, Köszi, megjegyeztem a népi gyógymódot! El is készítem kisnyuszeknak is (ld: adatlapom), aki a valóságban kórságos.
Jah, akkor már értem, a személy nem stimmelt ...
Félnek, hogy ha beteg nem lehet belőle nyulpaprikás
Pláne ha a két menüt összekeveri
Szia Nyuszi

Ha bírod a természetes gyógymodot akkor zsíros kenyér hagymával, meleg citromos tea, vagy meleg tej mézzel. 2 nap mulva semmi bajod.
aham. de már le lettem oltva, h nem is beteg, ha nem lehet belőle nyúlpaprikás.
Ja tudtunkkal a nyuszid beteg nem?
Teljes mértékben értem a hozzáállásodat a nyulpaprikás ügyében, végülis nem lehetsz kanibál
ősrégóta tervben van...

Macsusz: nem vagyok beteg.
Már az egész Váci úton a Bethleni konszolidáció folyik, szal kell a kikapcsolódás!
Egyelőre nemtom még, mikor érkezem, de majd valamikor! Sztem csak a 7el tok elmenni, de majd csörgök!
Tetszik a keresztségben kapott neve!
És az akksitöltődet se felejtsd ki a sorból!
Én a vadast is imádom, konkrétan!
Én személy szerint örülök neki, ha minden túrán "váratlanul" megjelensz. Erdély az én csőrömet is piszkálja, csak valszeg keret ügyi problémák lesznek.....
Énma punnyadok, csak 1 órára beugrottam a melóhelyemre. Sport volt délelőtt, délután meg tánci, úgyhogy hazamenni meg már minek alapon nem is mentem .
Nyusz, te is lebetegedtél, mint olvasom? Gyógyulgass...
Na, akkor már jelentkeztél is a tavaly meghirdetett "Ősrégi Őrségi" túrára.

Koma: le kéne már ülni trécselni!
galád banda...

hi. mizu? punnyadás?
Szijjjasztok !
Hűha, nyúl meg csibe meg paprikás... Mi készül itt ?
Te SO? ugye nem a kor (hanem a mindenféle ÍNYENC kaját megkóstolt, kifinomult haspárti izlésünk) miatt szeretjük a nyúlpörköltet (is)?
No! Gyerekek! Novemberben vettem h gummát. A mofaker a jövő héten szállítja a zelsőt. esSO jóvoltából (köszi) lesz 2 oldaldobozom. Dzsoki intézi a bukócsövem (köszi).

Kell ennél több? (hja igen holnap ötöslottó 2mrd)

Márciustól októberig JÖVÖK! Szép kis fenyegetés, mi? Mazohisták előnyben . Ha nem akarjátok h váratlanul megjelenjek, NAGY ( ) titokban szervezzétek a nyarat.
Viszont remélem találok egy jó csapatot akivel el lehet menni Erdélybe. majszólok
Té gyérék! Há má mit kéréső mégint ittén-é?

Az a hivatalos címe, hogy haszonállat. Gyengébbek kedvéért: azért van, hogy nekünk, embereknek táplálékul szolgáljanak. De alant már írtam: a kis pelyhes csibét és társait bezzeg bebombázzátok Ti is! Pedig "ők" is CUKIK! Aki így gondolkodik, menjen ki a rétre, és kellemes legelést kívánok neki!
Nekem ugyan nem, mert meg nem eszem a nyúlat......

Bent a kollegák szoktak csinálni, Én biza aznap viszem a kis szalámis szendvicsem......
Szóval az Én gyomromban nem fog nyúlhús kerülni.....de az elkészíti módja jó:-)))
Szívesen!

Már kerestem "oszibát". Este tudok csak vele tárgyalni ma. Ha sikerült, leírom a fejleményeket.
Teddy! Színügyileg jelezz majd!
nekem is az van, de sztem rohadt kemény, nekem nem tetszik. 5000kilóméter alatt szerintem semmit nem kopott. Előző mocimon MEZ1-es volt, az viszont nagyon király.