Jah, eztet nem tudtam . Én is melóztam már lázasan, egészen addig, amíg le nem csúsztam a székről és haza nem küldtek .
Tudtam, hogy a nemdolgozásom be fog jönni a képbe . De pl tegnap is bent voltam ...
Az eü-ben dolgozom, majdcsak nem hagynak meghalni a dokik! Meg nem adom magam egykönnyen! Voltam én már 39,3-mal is dolgozni.
Hogy ugrana rád a vírus, ha hanyagolod a munkahelyed?
Ajjaj, elkapott az influjenza? Jobbulást!
Egyél narancsot meg ilyeneket... Aszongyák, most 2féle vírus terjeng, az egyik a dáthás-köhögős-lázas, a másik meg az ember gyomrára megy rá, magas lázzal jár, jó durva, de "csak" 1-2 nap. Nálunk a szeresztőségben van mindkettő , de még egyik vírus sem ugrott rám...
Az egy hónap csak Neked egy hónap, mert Te egy igazi elvetemült vagy!
Igen, olyan nátha jellegű vmi. Ég a szemem, folyik az orrom, de egyelőre ennyi. Láz nincs. Rózsaszín gusztustalanságos-förmedvényest én nem ittam! Elvégre férfi volnék - még ha nem is egy Alain Delon!
Hadd döntsem már el én, hogy kit és miért utálok, jó?
Majdnem azt írtam, hogy türelem, még 2,5-3 hónap, és mocizunk. De Téged ismerve ez Neked csak 1 hónap lesz!
Jah ... Gondoltam a nemdolgozásom miatt mindenki utálni fog, aki dolgozik .
És csak a kis képeket nézegettem meg itt lejjebb . Valahogy nagyon mehetnékem támadt tőlük, már álmomban is napok óta motorozok ...
Nah, az sem rossz . Nekem valahogy így jött össze ez a hét. Tegnap dolgoztam és vasárnap fogok legközelebb .
Bár nem is baj, mert augusztus óta pörgés volt, állandó helyettesítés stb...
Jóóóóreggelt !
Hehhe, ma nem dolgozom ... és holnap sem . Most, hogy elintéztem, hogy mindenki utáljon, megsasolom azokat szép képeket mindenféle hegyekről - völgyekről.
Tudtam, hogy a nemdolgozásom be fog jönni a képbe . De pl tegnap is bent voltam ...
Hogy ugrana rád a vírus, ha hanyagolod a munkahelyed?
Egyél narancsot meg ilyeneket... Aszongyák, most 2féle vírus terjeng, az egyik a dáthás-köhögős-lázas, a másik meg az ember gyomrára megy rá, magas lázzal jár, jó durva, de "csak" 1-2 nap. Nálunk a szeresztőségben van mindkettő , de még egyik vírus sem ugrott rám...
Igen, olyan nátha jellegű vmi. Ég a szemem, folyik az orrom, de egyelőre ennyi. Láz nincs. Rózsaszín gusztustalanságos-förmedvényest én nem ittam! Elvégre férfi volnék - még ha nem is egy Alain Delon!
Naggyon remélem, hogy már tényleg csak egy hónap .
Mi történt, dátha miegyéb? Ittál te is a rózsaszín valamiből ?
Majdnem azt írtam, hogy türelem, még 2,5-3 hónap, és mocizunk. De Téged ismerve ez Neked csak 1 hónap lesz!
Miért haragszol rám?
Nem volt elég, hogy fellöktél, még a nyavalyádat is rám ragasztottad! Alig látok, tamponálni kellett az orrom, stb....
És csak a kis képeket nézegettem meg itt lejjebb . Valahogy nagyon mehetnékem támadt tőlük, már álmomban is napok óta motorozok ...
Mijjezasokkérdőjel ?
Bár nem is baj, mert augusztus óta pörgés volt, állandó helyettesítés stb...
Nézd meg a képeket:
http://blue---speed2.freeweb.h...
http://blue---sp
eed2.freeweb.h...
az 2 napos túra és kész......
Hehhe, ma nem dolgozom ... és holnap sem . Most, hogy elintéztem, hogy mindenki utáljon, megsasolom azokat szép képeket mindenféle hegyekről - völgyekről.
Mindenki punnyadt? Másod- vagy harmadnapos?
Nehezen indult az oldal ma... akárcsak én. Olyan jót aludtam, hogy nem is akartam kikelni az ágyból!
Penge napotok legyen!