Én vettem a Louisban univerzális bukócsővet, de még nem szereltem fel. Szép kromos és 50 Juró volt.
Adtak hozzá egy csomó csavart meg távtartót, átmenő csavart meg minden félét.Valószinü szinte mindenre fel lehet szerelni.
Most nem tudok msnezni, mert hulla fáradt vagyok, épp hogy csak feljöttem megnézni van-e itt mozgás.
Most megyek is lassan. Majd beszélünk még, ha kialudtam magam. Okés?
Hát nem beszéltünk, mert nem nagyon volt hangulatotok, nekem úgy tűnt, legalábbis! Bocs, ha tévedek!
Na, de most komolyan kérdem..
Csak mer olyan ... volt ott nálatok, hogy nem is beszéltünk...
te figyi nem akarol jönni msn-re?
Mer Blue kipicsázz engemet
Itt tudtommal senki nem csinált/tatott ilyet, ezért nem tudunk nyilatkozni a pontosságot illetően. De én azt javaslom, hogy a motorral együtt menj, mert a rajzon nincs meg minden méret. Pl a piros nyilaknál levő 2 db 10-es luknak a távolsága lényeges, hiszen ott lesz felfogatva. Viszont az ábrából nem derül ki.
Szíyya Papi !
Adtak hozzá egy csomó csavart meg távtartót, átmenő csavart meg minden félét.Valószinü szinte mindenre fel lehet szerelni.
Az igazi NYÚL:-))))
Köszönöm szépen, kicsit még várok, hátha valaki még javasol valamit,
aztán belevágok!
Okés, akkor majd máskor!
Most megyek is lassan. Majd beszélünk még, ha kialudtam magam. Okés?
Hát nem beszéltünk, mert nem nagyon volt hangulatotok, nekem úgy tűnt, legalábbis! Bocs, ha tévedek!
Csak mer olyan ... volt ott nálatok, hogy nem is beszéltünk...
te figyi nem akarol jönni msn-re?
Mer Blue kipicsázz engemet
(csak vicc)
Dehát azé mégiscsak...
Ez a rajz pontos,vagy van újjab valakinek? Ugyanis nemsoká" el akarok menni 1 lakatoshoz,
és szeretnék csináltatni egy bukócsövet!
THX
Csak meee te vagy az 1etlen korombeli a csapatból!
Húú, de baromi vicces vagyok ma! Bocsi, csak nagyon keveset aludtam! Kérdezz...