Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez gyári, vagy házi.

Nagyo nagynak tünik.
Köszi a segitséget, ha lesz valami variáns akkor még kérdek.
legalább a bukocső megmaradt egészben...amugy mik a kilátások a motor jövőjét nézve?mert sztem már nekikezdtél a javításnak ha nem tévedek
Szasztók hóemberek.
Sziasztok!Meleg estét mindenkinek! No nem olyan meleget...
Egy jó bukócső ezt teszi egy autóval, nem deformálódik és karcmentesen megőrzi a blokkot!
egész pontosan 1989 óta:-) vagyis 18 éve.......
ergo már a személyijét is megkapta már 4 éve:-) és már felnőttnek számít:-)))))

Bár ahogy észreveszem egyes embereken az hogy valaki betöltötte a 18 -at még nem jelenti hogy felnőtként képes viselkedni:-)))))

Nézétek meg esSO-t:-)))))
De hogy ne legyek szubjektív!

Nézd meg nyugodtan az ER5, CB500, CBF500, GPZ500 mocikat...............
Anyagilag kb az emelkedés: GPZ, CB, ER, GS, CBF

A bandita meg? az már keményebb feltéve ha nem lelakott jószágot szeretnél..............
És mivel már nekem is ez van........hát használtban , régit biztos nem vennék, mert KIVÁNJA a gázt:-))) vagyis kicsit szét lehetnek hajtva egyes gépek
Óvva?

leendő barátom:-)
3 év, 3 hó és 8 nap alatt beletoltam közel 69.000km-ert

Akkor miről beszélünk?
Mentős !

Így nézett ki a Gs a bukócsővel amit a Bikerworldnél vettem
A lényeg: a kiforrt konstrukció. Már xtíz éve a piacon van. Nem hiszem, h többet kéne mondani róla.
Köszi neked is,megnézem!
Miért ovtak? Mi volt az érvük ellene?
Max hogy nem olyan erős mint egy 600-as
Kösz, most kihagyom!
Én is csak jót tudok mondani a Gs-ről!A kéthengeres motortól való félelem szerintem alaptalan.
Ez egy jó öreg, és bevált megoldás.
(Persze én nem olyan régóta nyúzom, de gond még nem volt vele.)
Én Bécsben vettem, a Triesterstraßen. Amit Blue berakott ott is szerepel 20.640,-Ftért
Ha kell átadom neked, tavaszig majd hozok magamnak másikat.
Hali !

Én anno a Gs-re ilyet vettem :http://biker-world.hu/kategori...(BK)&hivo_cat_id=81&h_hivos
zint_id=3&h_cat_id=81
a Bikerworld-nél mindent adtak hozzá.Nézz körül itt.
Köszi OldPiet, és Blue!
Hi!
Nézd meg Blue web-lapjait, ott minden le van írva a paripáról. Egyébként megérős motor, olcsó, olcsó a fenntartása, és szinte csak pozitív tulajdonságai vannak (rosszat nem is tudnék mondani... )

Egyébként az itteni árulók mind 600as banditára cserélték a pacit, úgyhogy úgy tűnik illenél a bandába is.....

üdv: nyúl
Üdv!
Tavasszal szeretnék beszerezni egy motort,és most az információgyűjtés időszakában vagyok.Az álom ehy 600as Bandita lenne,de lehet,hogy ez csak álom marad :)Tudnátok valami információkat mondani a GS 500asról.Ugyan óva intettek a 2 hengeres motoroktól.de én egyenlőre nem zárnám ki.Előre is köszönöm.
Van persze... megrndelhetes a www.bazismotor.hu oldalon.....csak ne euróval számolj:-)
melyik louisban vetted?Mo-on is van ilyen?

Milyenek voltak a bulik?
Hali. Blue fényképeztem:
Húúú ha, baj van !

Nyuszit lenyomta egy nyuszi