Nézd meg nyugodtan az ER5, CB500, CBF500, GPZ500 mocikat...............
Anyagilag kb az emelkedés: GPZ, CB, ER, GS, CBF
A bandita meg? az már keményebb feltéve ha nem lelakott jószágot szeretnél..............
És mivel már nekem is ez van........hát használtban , régit biztos nem vennék, mert KIVÁNJA a gázt:-))) vagyis kicsit szét lehetnek hajtva egyes gépek
Én is csak jót tudok mondani a Gs-ről!A kéthengeres motortól való félelem szerintem alaptalan.
Ez egy jó öreg, és bevált megoldás.
(Persze én nem olyan régóta nyúzom, de gond még nem volt vele.)
Én anno a Gs-re ilyet vettem :http://biker-world.hu/kategori...(BK)&hivo_cat_id=81&h_hivos
zint_id=3&h_cat_id=81
a Bikerworld-nél mindent adtak hozzá.Nézz körül itt.
Hi!
Nézd meg Blue web-lapjait, ott minden le van írva a paripáról. Egyébként megérős motor, olcsó, olcsó a fenntartása, és szinte csak pozitív tulajdonságai vannak (rosszat nem is tudnék mondani... )
Egyébként az itteni árulók mind 600as banditára cserélték a pacit, úgyhogy úgy tűnik illenél a bandába is.....
Üdv!
Tavasszal szeretnék beszerezni egy motort,és most az információgyűjtés időszakában vagyok.Az álom ehy 600as Bandita lenne,de lehet,hogy ez csak álom marad :)Tudnátok valami információkat mondani a GS 500asról.Ugyan óva intettek a 2 hengeres motoroktól.de én egyenlőre nem zárnám ki.Előre is köszönöm.
Nagyo nagynak tünik.