Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És így mi lett belőle, GS-S?
Nézd meg az én gs-emet!Ez se átlag.
Naked bike -hasidommal meg fejidommal .Az olyan mint egy mesztelen motoros papucsban meg bukóban
Attól miért ,vagy a sima GS az streetfighter? -neked
Csigának ilyen a gépe:-) Mert ugye az oldalidpm széttört, az aélját meg Én vettem meg tőle - abból volt a hasidom:-)
Muszájnak nem mußáj , de ugy már tényleg hülyén néz ki. És ha pl ugy sérül hogy a kormány is akkor természetesen a fejidom kap elöször és az a legdrágább.
Mondasz valamit, de így inkább lenne streetfighter, mint Gs!
A fejidomot nem muszály levenni, amin a tükör van. Legalábbis szerintem,de nem biztos hogy jól tudom.
Egyébként írtad, h 1 hónap és motorozol.
Már rá állhatsz a lábikódra?
Nekem adtak a bukócsőhöz vagy fél méter átmenő csavart, ami atmegy a blokkfelfogatáson és a vázon is.
Lehet hogy oda lehetne bukógombát rakni. Persze még kéne + mervités.
Ez a nagy baj az idomossal, igaz jól néz ki- bár vicces hogy sportmotor akkar lenni- könnyen sérül és azzal mindig baj van, drága orvosolni. Bár eddig nekem sikerült nem eldönteni a spotmotoromat
Egy olcsó megoldás van: levetköztetni és sima GS-t csinálni belőle- csak egy lámpa kell, tükör ugyanugy felszerelhető a kormányra, index se ügy.
99%
Ha nem lett volna bukócsöved lehet, hogy most nem szerelgetnéd a mocit, hanem roncstelep!
hi-hi-hi!
Tedd el a macifejwichesterbe!
Az kimaradt... tegnap. De a koordináták megvannak!
Hűűűűűűűűűű, de sajnállak!
Volt célratarts?
Most értem a végére!
Az emilt lesasoltam. Köszönöm! Valami ilyesmire számítottam!

Hu-húúúú! Atomvillanás volt az éjjel. Délután új fejet kértem a "jézuskától". Nagyon másnapos voltam valamitől... Reggel 6-ig vertük a TAM-ot!
Az nekem is lesz, meg tank, tükör, oldalspoiler.
Szerintem az a járdaszegély amit a képen látsz egy kicsit jobban leamortizálta volna a blokkot!
+ kormánycsere!
Az enyém ilyen lett!
Köszi... Én is szeretlek, Etelka!
Igen Erik, ezért tartom én is fontosnak!Az én mocim is borult már,és nem szép látvány egy sérült
dekni!
Teddy!
Még mindíg olvasgatsz?
Kűldtem neked egy emilt, nézd meg!
Egyébként jó reggelt!
Viziló? Kislány! Veszélyben az az ülés:-)))))

Amugy ha kedves vagy, akkor háztól-házig:-)
Sok szeretettel tudom ajánlani a MÁV-ot.