Muszájnak nem mußáj , de ugy már tényleg hülyén néz ki. És ha pl ugy sérül hogy a kormány is akkor természetesen a fejidom kap elöször és az a legdrágább.
Nekem adtak a bukócsőhöz vagy fél méter átmenő csavart, ami atmegy a blokkfelfogatáson és a vázon is.
Lehet hogy oda lehetne bukógombát rakni. Persze még kéne + mervités.
Ez a nagy baj az idomossal, igaz jól néz ki- bár vicces hogy sportmotor akkar lenni- könnyen sérül és azzal mindig baj van, drága orvosolni. Bár eddig nekem sikerült nem eldönteni a spotmotoromat
Egy olcsó megoldás van: levetköztetni és sima GS-t csinálni belőle- csak egy lámpa kell, tükör ugyanugy felszerelhető a kormányra, index se ügy.
Már rá állhatsz a lábikódra?
Lehet hogy oda lehetne bukógombát rakni. Persze még kéne + mervités.
Ez a nagy baj az idomossal, igaz jól néz ki- bár vicces hogy sportmotor akkar lenni- könnyen sérül és azzal mindig baj van, drága orvosolni. Bár eddig nekem sikerült nem eldönteni a spotmotoromat
Egy olcsó megoldás van: levetköztetni és sima GS-t csinálni belőle- csak egy lámpa kell, tükör ugyanugy felszerelhető a kormányra, index se ügy.
Tedd el a macifejwichesterbe!
Volt célratarts?
Az emilt lesasoltam. Köszönöm! Valami ilyesmire számítottam!
Hu-húúúú! Atomvillanás volt az éjjel. Délután új fejet kértem a "jézuskától". Nagyon másnapos voltam valamitől... Reggel 6-ig vertük a TAM-ot!
dekni!
Még mindíg olvasgatsz?
Kűldtem neked egy emilt, nézd meg!
Egyébként jó reggelt!
Amugy ha kedves vagy, akkor háztól-házig:-)